Simona Ionescu / Redactor Șef

Soțul Oanei Zăvoranu nu mai are ochi pentru alte femei. La propriu! Acum se uită doar pe cer

Soțul Oanei Zăvoranu nu mai are ochi pentru alte femei. La propriu! Acum se uită doar pe cer
Luni de zile, soțul Oanei Zăvoranu a lipsit de pe rețelele sociale. El și-a suspendat conturile după ultima lor ceartă cu separare, cea mai urâtă dintre toate cele consumate până acum și care urma să se încheie prin divorț.

Anul 20203 a fost turbulent pentru soțul Oanei Zăvoranu care nu a mai știut între cine să aleagă dintre nevastă și amantă. Au fost mai multe episoade. O alungare din casă, în care bărbatul a plecat plângând și și-a cerut apoi iertare în genunchi, la televizor.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează din nou un cuplu (Sursa foto: Instagram)

Apoi o alta, în care Oana a spurcat amanta cum i-a venit la gură, făcând-o prostituată și acuzând-o că i-ar fi tocat banii. În august, Oana posta ultima fotografie cu ea și Alex Ashraf. În septembrie au dispărut etichetările, după ce bărbatul, hăituit și mutat de acasă,  și-a suspendat conturile de socializare.

Soțul Oanei Zăvoranu are o mare problemă pe rețelele de socializare

Așa cum unii chiar au anticipat, în toamnă mai târziu, cei doi s-au împăcat. Oana susține că dragostea învinge și că ei se iubesc cu adevărat. Prin urmare Alex Ashraf a revenit acasă, la Oana și la pisicii lor. Și și-a reactivat conturile de socializare.

Soțul Oanei Zăvoranu are o problemă cu lipsa beculețelor înainte de Crăciun, pe străzile din București (Sursa foto: Instagram)

Alexa Ashraf are însă o mare doleanță, pe care a făcut-o publică, din momentul în care și-a activat conturile sociale. Problema lui ( și a Oanei, de altfel), este modul în care a fost decorat Bucureștiul, în acest an, pentru sărbătorile de iarnă. Adică modul în care nu a fost decorat corespunzător de Crăciun. Practic, cu această ocazie, transmite fanilor că nu mai are ochi pentru alte femei, ci doar pentru, cel mult, beculețele de Crăciun.

@alex.ashraf1 #bucuresti #romania #craciun #grinch #luminite ♬ sunet original – Alex.Ashraf

„No beculețe” sau „Mare grijă, au intrat beculețele la apă”, sunt doar două dintre remarcile soțului Oanei Zăvoranu, care a postat mai multe imagini din trafic. „Nici guvernul nu are luminițe”, a mai remarcat Alex Ashraf, care regretă că nu și-a configurat traseul pe strada Paris. Nu i-a plăcut nici faptul că pe un bulevard doar sălciile erau  împodobite cu beculețe. Atentă la fiece mișcare a soțului ei iertat, Oana Zăvoranu i-a redistribuit postările.

Alex Ashraf și-a activat și contul de TikTok, acolo unde, între ultimele două despărțiri, făceau live-uri împreumă, el și Oana.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre