Simona Ionescu / Redactor Șef

Soțul Oanei Zăvoranu povestește ce scandal monstru a provocat o asistentă în clinica vedetei

Soțul Oanei Zăvoranu povestește ce scandal monstru a provocat o asistentă în clinica vedetei
O fostă angajată a făcut acuzații la adresa lui Alex Ashraf. Aceasta spune că nu a mai suportat ce se întâmplă în clinică și și-a dat demisia. Dar s-a dus acolo și s-a luat la ceartă cu patronul, soțul Oanei.

Cine să aibă dreptate? Alex, soțul Oanei Zăvoranu sau o angajată? Între cei doi a intrat dihonia. Așa ceva n-a mai fost până acum. A intervenit Poliția și se anunță un proces.

Soțul Oanei Zăvoranu, implicat într-un scandal monstru. Ce s-a întâmplat la clinica vedetei

Nebunie în clinica Oanei Zăvoranu, după ce Alex Ashraf a fost acuzat de o fostă angajată de vătămare corporală. Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, femeia spune că a fost agresată pentru că și-a cerut salariul. Alex susține că nu el ar fi început totul, ci domnișoara, care a sărit la bătaie.

După ce i-ar fi dat zeci de mesaje pe managera clinicii, dar și pe alți colegi. Acesta susține că la un moment dat toată lumea i-a blocat numărul de telefon și atunci, într-un acces de furie, femeia a venit cu mașina la spital și a parcat-o fix în ușa clinicii. Mai mult, a intrat în instituție cu jumătate de mască pe față.

„Banii se dau pe data de 10, nu am ce să discut până pe data de 10 cu absolut nimeni”

„A urcat în clinică cu jumătate de mască pe față, nici măcar corespunzător, în locul unde eu am teste COVID și a început scandalul. A început să vorbească urât, a amenințat fetele din recepție, le-a cerut să vină cineva din conducere, că dacă nu vine…că ea își vrea banii.

Banii se dau pe data de 10, nu am ce să discut până pe data de 10 cu absolut nimeni. Dacă eram în data de 11, atunci poate puteai să vii să faci scandal. Dar, dacă nu îți dădeam banii, te duceai în instanță, mă dădeai în judecată și la revedere. Nu exista nicio altercație.”, a declarat soțul Oanei Zăvoranu.

S-a năpustit asupra lui să-i rupă lanțul de la gât

Dar scandalul nu s-a oprit aici pentru că angajata a vrut să-i smulgă lui Alex lanțul de la gât, un cadou de suflet de la mama. De altfel, spune Alex nu e prima dată când domnișoara amenință că va suna la presă și va spune tot ce știe.  ”Când am ajuns la clinică, i-am spus: ‘Domnișoară, vă rog frumos să ieșiți afară, nu purtați masca corespunzător și, în al doilea rând, faceți gălăgie.

Este o clinică privată și vă rog frumos să ieșiți afară’. Am spus de mai multe ori, m-a amenințat cu presa, mi-a spus că va suna la presă și că va anunța ea pe toată lumea. Am luat-o de braț și am dat-o afară. În momentul în care am dat-o afară, m-a luat de lanț, știind că lanțul e de la mama mea, cumpărat cu soția mea din Germania.

Lanțul meu preferat pe care îl am în toate pozele și mi-a spus: ‘Nu-ți dau drumul pentru că știu că este lanțul tău preferat și eu îmi vreau banii.’ I-am spus că nu se dă nimic acum, să iasă afară și că vorbim pe data de 10. ” a mai spus Alex.

Va fi târâtă prin tribunale

Pentru că imaginea Oanei și a clinicii a fost grav afectată, Alex spune că o va da în judecată. Nu concepe sub nici o formă ca munca lui și a soției să fie luată în batjocură de cineva. ”M-au sunat angajații să-mi spună că au început pacienții să plece din cauza ei care a început să urle pe acolo prin clinică.

Asta înseamnă că mi-a afectat imaginea și pentru asta o să o dau în judecată. A afectat imaginea clinicii și a soției mele. Toată lumea când aude de Oana Zăvoranu, pac, presă, adică nu mai pot să fac nimic acum. ”,  a mai declarat Alex Ashraf.

Sursă foto: ph-online

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre