Simona Ionescu / Redactor Șef

Speak a refuzat să vorbească despre Adelina Pestrițu ani de zile. Acum e decis să o scoată vinovată pentru despărțirea lor

Speak a refuzat să vorbească despre Adelina Pestrițu ani de zile. Acum e decis să o scoată vinovată pentru despărțirea lor
Au trecut aproape șase ani de când și-au spus adio, dar multe lucruri au rămas nespuse despre relația lui Speak cu frumoasa Adelina Pestrițu.

În 2016, Adelina Pestrițu și Speak s-a despărțit fără prea multe cuvinte. Toată lumea a fost curioasă de atunci să știe ce s-a întâmplat.

Speak face lumină. Din acel moment s-a ajuns la despărțire

Speak face parte din categoria artiștilor care nu-și spală niciodată rufele în public, fiind o persoană extrem de discretă. De data asta, invitat în podcastul lui Mihai Morar, Fain&Simplu, artistul a dat cărțile pe față și a vorbit despre un subiect delicat atât pentru el, cât și pentru brunetă. Cântărețul, care acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste ca-n povești cu Ștefania a vorbit despre motivul separării.

„Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut”

„Am avut o perioadă în care am încercat să schimb un om. Mi-am dat seama că nu pot. Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut. Cum te raportezi la oameni, cum te raportezi la viață, principiul fundamental de interacțiune, n-ai cum să le schimbi. Nu poți”, a mărturisit Speak.

„Mie mi-a adus cel mai mare plus din ultima perioadă pe parte de inteligență emoțională”

Chiar dacă nici o despărțire nu e plăcut pentru nici unul dintre parteneri, Speak susține că ceea ce s-a întâmplat i-a adus un mare plus. Pe de altă parte, acesta susține că Adelina a făcut o mare greșeală. „Deși nu s-a terminat cum trebuie între noi, mie mi-a adus cel mai mare plus din ultima perioadă pe parte de inteligență emoțională.

Acum știu exact că nu ai cum să schimbi un om, că dragoste cu forța nu se poate, că nimeni nu-i perfect și multe alte chestii. Judec altfel lucrurile. M-a ajutat foarte mult, mult de tot. Căzăturile astea sunt bune pentru artiști, pentru că ai nevoie de niște trăiri. Căderile, eșecurile, sunt cheia succesului”, a afirmat artistul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre