Simona Ionescu / Redactor Șef

Starul din Hercules, atac în stil Dana Budeanu la adresa noii generații de la Hollywood: „Fătălăi… idioți nefolositori”

Starul din Hercules, atac în stil Dana Budeanu la adresa noii generații de la Hollywood: „Fătălăi… idioți nefolositori”
Actorul în vârstă de 65 de ani îi cataloghează pe noii bărbații de la Hollywood ca fiind „idioți neîndemânatici și nefolositori” și susține că feministele îi forțează pe bărbați să fie „fătălăi”.

Starul din Hercules, Kevin Sorbo, s-a lansat într-un atac dur la adresa colegilor de breaslă din noua generație. El susține că e evitat la Hollywood din cauza opiniilor sale conservatoare. Și explică tot într-un nou eseu pentru Fox News, în care a criticat „Hollywood-ul deștept”. Eseul poate fi ascultat sau citit aici.

Actorul Thimothee Chalamet a avut multe apariții publice în haine mai degrabă feminine, cum e această salopetă de mătase cu spatele gol și fundă amplă ( Sursa foto: Instagram)

Vizându-i în special pe Timothée Chalamet, 27 de ani, și Billy Porter, 54 de ani, starul, care a precizat cu mândrie că a devenit celebru interpretând un semizeu grec, a catalogat actuala predilecție pentru androginie în modă drept „criza masculinității”. În atacul său la adresa bărbatului din zilele noastre, el a insistat, de asemenea, că feministele „câștigă” atunci când bărbații „cedează în fața dorințelor lor de bază”, cum ar fi băutura, drogurile, jocurile video și pornografia.

„Nu contează la ce capăt al spectrului masculinității te situezi; dacă ești o victimă a propriilor tale dorințe primare, cultura feministă a câștigat. Ești exact genul de bărbat fricos pe care ele (cred că) vor să fii”, a scris celebrul actor în eseul său.

Starul din Hercules, atac dur în stil Dana Budeanu

Kevin Sorbo a devenit celebru cu rolurile sale principale din seriale de succes precum Hercule în Hercules: The Legendary Journeys (1995 – 1999) sau căpitanul Dylan Hunt în Andromeda (2000 – 2005). A jucat, de asemenea, în Xena: Warrior Princess. În ultimii ani, el a fost un promotor fervent al convingerilor creștine și al opiniilor conservatoare – lucru care, potrivit lui, a dus la „anularea” sa ca actor, nemaifiind chemat la castinguri.

Noul său articol de opinie despre masculinitate va provoca, fără îndoială, agitații datorită atacurilor personale la adresa actorilor îndrăgiți de la Hollywood și a iubiților din lumea modei Timothée și Billy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billy Porter (@theebillyporter)

În ceea ce privește stilul lor androgin, el a scris: „Societatea de astăzi înțelege foarte greșit masculinitatea… Pe de o parte, ne place să normalizăm bărbații androgini, de tip Billy Porter, care poartă fuste și rochii cu fundă… Cel mai bine îmbrăcat bărbat din 2019 de la GQ, Timothée Chalamet, de exemplu, poartă adesea haine pe care bunicul său nu le-ar fi purtat nici mort”.

El a continuat: „Oriunde ne uităm, femeile îndrăznețe, încrezătoare și sigure de ele însele îi eclipsează pe bărbații pasivi care se retrag în liniște în fundal… În subsol. În trecut, tații, în special, au devenit ținta tuturor loviturilor deocheate de la Hollywood, idioții neîndemânatici și inutili care nu contribuie cu nimic la familiile sau comunitățile lor, ci se sacrifică pe ei înșiși ca obiecte de batjocură”.

Kevin Sorbo nu mai primește roluri din cauza convingerilor conservatoare

Kevin susține că, mai nou, reprezentările bărbaților de la Hollywood prezintă: „Bărbatul brutal care abuzează doar de puterea sa și își bate joc de masculinitate”. Noul său eseu vine la o lună după ce Kevin Sorbo a declarat că a fost înlăturat de Hollywood pentru opiniile sale conservatoare și convingerile sale creștine, într-un interviu acordat tot postului Fox News, conform Daily Mail.

Starul Hollywood din Hercules și Andomeda, Kevin Sorbo, nu mai primește roluri din cauză că e vehement împotriva „noii masculinități” ( Sursa foto: Instagram)

Acesta a susținut că el și agentul său s-au despărțit după ce starul a fost „trecut pe lista neagră”. „A fost trist pentru mine, știi, managerul și agentul meu de atâția ani au spus că nu mai putem să-ți găsim slujbe, să lucrăm cu tine pentru că ești creștin, conservator… Avem o divizare atât de mare în țara noastră în acest moment, iar aceasta este perpetuată de mass-media mainstream, perpetuată de filme, televiziune”, a mai punctat fostul star de cinema.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre