Un Rolls-Royce înmatriculat pe numele lui Cristiano Ronaldo, faimosul fotbalist al Manchester United, a fost blocat de compania care gestionează parcările în Lisabona, EMEL. Mașina era parcată neregulamentar, în apropiuerea unui centru comercial din capitala Portugaliei.
Nici Ronaldo nu a scăpat!
Un jurnalist portughez a fost pe fază și apoi a postat pe rețelele sociale o fotografie cu impresionanta mașină cu roata blocată și cu mesajul: „Nu este adevărat! Nici Cristiano nu poate scăpa de EMEL!”
Conform publicaţiei „Correio da Manha”, Rolls-Royce-ul era staţionat într-o zonă destinată taxiurilor, în cartierul Sao Sebastiao din Lisabona, lângă o zonă comercială.
Bolid de lux lovit de gard
Ronaldo a mai avut probleme cu unul dintre bolizii săi, un Bugatti Veyron, de circa 2 milioane de euro. Cotidianul spaniol AS a publicat de curând povestea.
Starul i-a cerut unuia dintre angajații săi să mute frumusețea pe patru roți dintr-o locație în alta, dar, angajatul a pierdut controlul celor 1200 de cai putere și a izbit Bugatti de un gard de ciment aflat în fața unei proprietăți.
Și ca să fie totul cât mai palpitant, după ce a dărâmat gardul, a lovit și niște butelii. Din fericire, angajatul e nevătămat. Din nefericire, mașina a suferit pagube serioase.
Zeci de milioane de euro în mașini de lux
Pasiunea pentru mașini a atracantului portughez este una bine-cunoscută. El și-a etalat colecția de bolizi de lux într-un documentar pe Netflix. Valoarea totală a mașinilor sale de lux, în număr de 18, este de aproximativ 21,65 de milioane de euro.
Starul portughez al lui Manchester United este renumit pentru motoarele sale superscumpe și a permis celor care au realizat documentarul de pe Netflix, „I Am Georgina”, despre iubita sa, Georgiana, să-i filmeze și garajul aflat în interiorul casei de circa 6 milioane de euro din Madrid.
Se crede că Ronaldo este unul dintre cei 10 oameni din întreaga lume care au supermașină, un Bugatti Centodieci de 1600 de cai putere, care poate atinge o viteză maximă de 380 km/h.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook