Simona Ionescu / Redactor Șef

Ștefan Bănică Jr. sare cu explicații după vizita nevestei lui Fodor la el acasă. Istoria nu se repetă

Ștefan Bănică Jr. sare cu explicații după vizita nevestei lui Fodor la el acasă. Istoria nu se repetă
Irina Fodor și Ștefan Bănică Jr. fac un cuplu formidabil la emisiunea Dancing on ice. Vis în doi. Doar că unii cârcotași au dat colaborării lor o altă nuanță. Se pare că au speculat o întâmplare de demult, când Ștefan Bănică jr. a început relația cu Lavinia când încă era căsătorit cu Andreea Marin.

Să fie ceva mai mult decât o frumoasă prietenie între Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor? Iată ce spun cei doi.

Ștefan Bănică Jr. sare cu explicații după vizita nevestei lui Fodor la el acasă. Istoria nu se repetă

Irina Fodor și Ștefan Bănică Jr. au ajuns pe prima pagină a ziarelor. După ce soția lui Răzvan Fodor a fost văzută intrând acasă la cântăreț, toată lumea vorbește despre o posibilă relație între cei doi. Nimic mai neadevărat, pentru că cei doi sunt doar colaboratori și parteneri de scenă. Sătul până cap să fie luat în vizor de oameni care nu știu care e adevărul, starul a venit cu lămuriri pe pagina sa de Instagram.

„Nu mă justific când cineva mă vizitează acasă, dar acum simt nevoia să închei speculațiile făcute în presă pe seama mea și a colegei mele de prezentare de la Dancing on ice, Irina Fodor, pentru că mi se pare prea mult. Sunt speculații care îi pot afecta pe cei din jurul meu și familia Fodor, care mi-e dragă”, a afirmat Ștefan Bănică.

Și Irina Fodor le-a tăiat macaroana celor care vorbesc prea mult

La rândul său, Irina Fodor le-a bătut obrazul celor care nu verifică realitatea, amintind de faptul că nimeni nu a sunat-o să-i ceară o opinie. Mai mult, soția lui Răzvan Fodor a afirmat că vizita pe care i-a făcut-o lui Ștefan a fost legată de proiectul live pe care îl prezintă alături de artist.

„De o săptămână, colegii din presă creează titluri care mai de care mai bombastice și preiau în buclă o informație artificială, fără a verifica realitatea. Întâmplător, împărțim aceeași meserie, pentru că și eu am fost 10 ani reporter, dar am fost învățată, la facultate și de-a lungul timpului, să verific sursele și să lucrez cu dovezi”, a scris Irina pe Instagram, explicând toată situația.

„Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia

„Așadar, dacă nu m-a sunat nimeni până acum să mă întrebe cum au stat lucrurile de fapt, fidelă principiilor, am hotărât să arăt eu care este adevărul, ca să nu mai existe discuții aberante și inutile. Întâlnirea despre care s-a scris în diferite moduri a fost, de fapt, o ședință legată de proiectul live pe care îl prezentăm.

Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă. Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât o dată cu Ștefan din mașina lor, dar nu ar mai fi existat nici un interes pentru articol dacă le-ar fi arătat și pe acelea”.

„Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întreba cineva, măcar cei care au preluat informația cu copy-paste de la sursa inițială, care sigur are toate fotografiile, dar nu vrea să le publice, pentru că nu ar mai fi nimic “spectaculos/scandalos” în așa-zisa lor “paparazzeală a anului”. Vă mulțumesc frumos! Numai bine tuturor!”, a mai scris Irina Fodor.

Vedetele au sărit în ajutorul Irinei

Imediat, două vedete au trimis comentarii pe contul Irinei de socializare. Adela Popescu a chemat-o alături de Răzvan la puțină distracție, ca să uite de cei care vorbesc prostii: „Tu și Răzvan aveți cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care eu o știu. Se simte doar privindu-vă. Indiferent de ce s-a scris și se va scrie nimeni nu s-ar putea îndoi de asta. Love.  PS: Când veniți la un pahar să râdem puțin de “distracția” asta?”.

Și Alina Ceușan a luat atitudine și le-a transmis unor ziariști să-și vadă de treaba lor. „Irina dă-le pace să vorbească, că oricum n-au ce. N-au subiect și predicat, se mai numesc jurnaliști. Presa presează doar căcat @b.u.g.mafia tu și Răzvan sunteți un exemplu de înțelegere și iubire, ăștia tre să-și vadă de curtea lor”.

Răzvan Fodor sare în apărarea soției

Dezgustat până peste cap de ceea ce s-a scris despre soția lui și Ștefan Bănică, Răzvan Fodor a încercat, pe pagina sa de Instagram, să le explice celor care au sărit calul că gestul lor lasă de dorit. În plus, prezentatorul a mărturisit că îi va fi greu să îi explice fetiței de ce a fost lovită mama mei, fără să nici un motiv. Acest filmuleț pe care îl pun acum nu e pentru prietenii mei din online.

Vreau să-l trimit unor, credeam eu amici, din presa scrisă. Ați scris un articol în care anunțați că a mea soție s-a dus acasă la Ștefan Bănică. (…) Am așteaptat o zi, două, m-am gândit că sună cineva. Băi Fădor, Irina, aveți ceva de spus: Nu a sunat nimeni. (…) Mi se pare nedrept ce ați făcut. Eu, de aproape 25 de ani de când fac asta, nu există un articol în care să fiu implicat într-un scandal.

Bine, și pentru că sunt un tip banal… Acum 14 ani, mi-am cunoscut soția și a intrat și ea în centrul atenției. Și ați scris și despre ea și despre noi, lucruri frumoase pentru care vă mulțumesc. (…) Acum, cu un singur articol ați dat cu ea de pământ. Și e nedrept. Față de ea și de fiica mea, care e extrem de bine educată. Eu nu știu cum să-i explic când va citi articolul ăsta luna viitoarea, anul viitoare, sau poate mâine. (…)

Nu am făcut acest video pentru ca voi să schimbați ceva. Deși ați putea să o faceși. Pentru că cei care au făcut pozele le au și pe cele reale. Dacă faci zoom in, zoom out, vezi că mai sunt și alte persoane pe acolo. Și Lavinia…”, a povestit Fodor.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre