Simona Ionescu / Redactor Șef

Știrea momentului în televiziune. Ce a făcut o cunoscută prezentatoare

Știrea momentului în televiziune. Ce a făcut o cunoscută prezentatoare
Ultimul an a fost spornic pentru cuplurile din showbizul românesc. Își duc talentul mai departe, mulți copii s-au născut. Și continuă.

Știrea momentului în televiziune o are protagonistă pe Eli Roman, îndrăgita prezentatpoare de la Realitatea TV. Ea tocmai a devenit mamă. Pentru a treia oară. Cunoscuta prezentatoare TV a născut o fetiță perfect sănătoasă și a publicat și prima imagine cu micuța.

„Eu și cel de-al treilea perfect al nostru, Ana Maria! O prințesă de nota 10, cu 3510 g și 51 de cm. Un miracol de la Dumnezeu după 6 fiv-uri pentru Andrei și Matei ea a venit natural. Ne întregește familia și inimile…suntem lângă tine ca să-ți dăm rădăcini și aripi, iubirea și susținerea noastră necondiționată! Te iubesc infinit!

❤️Este tare nerăbdătoare să-i întâlnească pe tati Stelian și frățiorii ei care cu greu rezistă departe de noi. Dar pandemia asta ne mai prelungește suspansul! Vă iubesc, băieții mei!”, a scris Eli Roman pe Instagram.

Eli Roman a învins infertilitatea

Eli Roman, prezentatoarea de la Realitatea TV, și-a dorit foarte mult o fetiță, ea mai având deja doi băieței,  pe Andrei de 5 ani și jumătate, dar și pe Matei de 2 ani. Acum ei vor fi frați mai mari pentru micuța Ana Maria.

Eli Roman mărturisea în urmă cu doar câteva luni că atunci când a aflat că a rămas din nou însărcinată a sperat din tot sufletul că va aduce pe lume o fetiță. „Când am aflat că sunt însărcinată cu cel de-al treilea copil, primul lucru la care m-am gândit a fost să fie fată, nu de alta, dar nu voiam să fiu soacra cu 3 nurori“, spunea Eli Roman.

Cunoscuta prezentatoare și-a dorit foarte mult să aibă copii. ea povestea că s-a luptat cinci ani cu infertilitatea. Abia după tratamente și șapte proceduri de fertilizare in vitro a reușit să devină mamă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre