Simona Ionescu / Redactor Șef

Străzile din Los Angeles, invadate de vaci. Totul s-a terminat tragic

Străzile din Los Angeles, invadate de vaci. Totul s-a terminat tragic
Străzile din Los Angeles au fost invadate de vaci și situația s-a terminat tragic, cu intervenția poliției. Totul s-a întâmplat marți noapte.

Străzile din Los Angeles au fost invadate de musafiri nepoftiți. Aproximativ 40 de vaci au scăpat marți seara dintr-o fabrică de ambalare a cărnii din Pico Rivera și au fugit pe străzile orașului mai mult de o oră, rănind o familie în acest proces. Scena a devenit tragică, în timp ce vacile făceau ravagii într-un cartier liniștit.

Potrivit Departamentului Șerifului din județul Los Angeles, la aproximativ 19:36 pe 22 iunie, aproximativ 40 de vaci au ieșit din Pico Rivera, scăpând de o instalație de ambalare a cărnii unde „o poartă a fost lăsată accidental deschisă”, se arată într-un comunicat de presă.

Străzile din Los Angeles, invadate de vaci. Una dintre ele a fost împușcată 

Personalul din cadrul departamentului șerifului a fost chemat la fața locului pentru a ajuta la adunarea animalelor și aducerea lor înapoi la instalația de ambalare a cărnii, situată la aproximativ o milă distanță. În timp ce vacile continuau să alerge prin cartier, una a atacat o familie de patru persoane, punând la pământ toți membrii acesteia, conform comunicatului departamentului. Adjunctul șerifului a împușcat animalul. Familia a fost dusă la un spital din apropiere și tratată pentru răni ușoare.

Unii fermieri cu experiență, care au auzit ce s-a întâmplat, și-au adus lasourile și au venit să ajute la prinderea animalelor. Au fost necesare câteva ore pentru a strânge bovinele și a le încărca în remorci.

„Odată ce încep să alerge, se sperie, se neliniștesc și pur și simplu nu vor să înceteze să alerge. Deci, trebuie să le acordați timpul și procedurile adecvate pentru a le captura“, a declarat fermierul John Pitones. Conform comunicatului, 38 dintre animale fuseseră capturate începând de miercuri dimineață, iar una dintre bovine era încă în libertate. 

Foto: Captură YouTube, Facebook

Scandalul legat de educația sexuală în școli, tranșat de premierul Cîțu. Părinții sunt suverani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre