Simona Ionescu / Redactor Șef

Suferința Melaniei Trump. Ce poreclă a primit fosta primă doamnă a SUA de la Serviciul Secret și de ce

Suferința Melaniei Trump. Ce poreclă a primit fosta primă doamnă a SUA de la Serviciul Secret și de ce
În viitoarea sa carte „I'll Take Your Questions Now”, șeful de cabinet al Primei Doamne Melania Trump, Stephanie Grisham dezvăluie o mare parte din secretele fostei doamne a SUA.

Stephanie Grisham vorbește în paginile cărții despre preferința fostei prime doamne a SUA, Melania Trump, de a sta acasă, motiv pentru care Serviciile Secrete i-au pus și o poreclă.

Melanie Trump a fost poreclită de Serviciile Secrete Rapunzel

Rapunzel. Așa au numit-o Serviciile Secrete pe soția lui Donald Trump, pentru că părăsea rar reședința de la Casa Albă, susține fostul secretar de presă al președintelui Donald Trump și fostul șef de cabinet al Melaniei Trump, Stephanie Grisham.

De altfel, se spune că mulți agenți ar fi solicitat să o protejeze pe Melanie, pentru că acest lucru le permitea să petreacă mai mult timp cu familiile lor, susține Grisham în carte. The Post și alte instituții media au obținut până acum copii ale cărții de 352 de pagini a lui Grisham.

Ce o nemulțumea cel mai mult pe Melanie Trump

Scriitorul susține că Melanie Trump era furioasă atunci când primea rapoarte despre infidelitățile soțului ei, dar a amintit și despre preferința ei de a călători confortabil. Se povestește că aceasta s-ar fi schimbat într-un halat și papuci, imediat ce s-a urcat la bordul Air Force One

Într-o declarație publicată pentru People, Biroul Melaniei Trump a mărturisit că „intenția din spatele acestei cărți este evidentă.

Este o încercare de a se răscumpăra după o performanță slabă ca secretar de presă, relații personale eșuate și un comportament neprofesionist la Casa Albă. Prin minciună și trădare, ea încearcă să câștige relevanță și bani pe seama doamnei Trump.”

Jacheta Zara a Melaniei Trump de 39 de dolari

Melanie Trump, poreclită Rapunzel de către Serviciile Secrete

Tot în carte există un capitol despre jacheta pe care Melanie Trump a purtat-o pentru a vizita copiii migranți din Texas, potrivit The Post. Grisham a scris că a fost prea ocupată cu organizarea călătoriei pentru a o împiedica pe prima doamnă să poarte jacheta Zara de doar… 39 de dolari.

Potrivit The Times, cartea documentează furia Melaniei Trump față de soțul ei, căruia i-a dăruit un fiu. „După ce a apărut povestea Stormy Daniels și toate acuzațiile care au urmat din partea altor femei, am simțit că doamna Trump a fost practic dezlănțuită”, ar fi scris Grisham.

Melanie Trump, pasionată de fotografii

În cartea sa, Grisham ar fi susținut și că Melanie Trump era tot mai dezinteresată să facă ceea ce se aștepta de la ea. Printre exemplele citate se numără dormitul în noaptea alegerilor și participarea la o ședință foto pe 6 ianuarie, în timp ce a refuzat să comenteze atacul de la Capitoliul SUA din acea zi.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre