Simona Ionescu / Redactor Șef

Suferințele unui jurnalist TVR. Minune de Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor

Suferințele unui jurnalist TVR. Minune de Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor
Ne-am rugat pentru Vlăduț fiul de 4 ani al jurnalistului Dorin Chioțea, de la matinalul TVR. Copilul a fost lovit de o mașină și a zăcut 26 de minute pe caldarâm, într-o baltă de sânge. Minune de Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor.

Un adevărat miracol! Vlăduț, fiul cel mic al jurnalistului Dorin Chioțea, de la matinalul TVR, a fost lovit de o mașină pe 17 noiembrie, iar Ambulanța a venit peste 26 de minute. Însă, medicii au făcut minuni, iar Vlăduț este acasă de Sărbători.

Suferințele unui jurnalist TVR. Minune de Sfântul Nicolae

Părinții copilui au trecut prin momente de coșmar, dar medicii au făcut minuni, iar Sfântul Nicolae i-a adus lui Vlăduț un tort uriaș și multe alte cadouri.

„A venit Moș Nicolae! Oricât l-ar țintui la pat ghipsul care-i fixează fracturile de la piciorușe, Victor are zâmbet, energie și se reface pe zi ce trece. Dr Maria Tomiță, chirurg estetician de exceptie, i-a «șters» multe din rănile de pe corp, restul urmând să dispară în vraja timpului. Dr. Roxana Cozubaș, oftalmolog redutabil, i-a vegheat atent lumina ochilor alături de faimosul clinician Florian Baltă. Dr. Alexandru Ulici, ortoped pediatru celebru, spune că operațiile pentru fracturi vor fi uitate rapid. A început bucuria Sărbătorilor!”, scris Dorin Chioțea pe Facebook. În fotografia de alături, Vlăduț (4 ani) zâmbește și ține în mânuță un steguleț cu numele lui.

Pe 17 noiembrie, Vlăduț a ieşit în fugă din casă, după căţel, pe alee, unde a fost lovit de o maşină condusă de o vecină „care nu l-a observat (probabil nimeni nu ar fi putut)”, a povestit Dorin Chioțea.

Dorin Chioțea (47 de ani) este căsătorit cu Carmen, de care este îndrăgostit nebunește, iar împreună au trei copilași minunați: Eva (15 ani), Tudor (10 ani) și Victor (4 ani și 9 luni).


Roxana Blenche vrea să fie prima femeie care câștigă ”Chefi la cuțite”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre