Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu împrumutați niciodată aceste lucruri nici măcar celor apropiați. Norocul și banii vor pleca

Nu împrumutați niciodată aceste lucruri nici măcar celor apropiați. Norocul și banii vor pleca
Există multe superstiții legate de obiecte. Unele știute, altele mai puțin știute. Aceste obiecte sunt legate de energia casei și împrumutarea lor poate aduce consecințe nedorite, cum ar fi energie negativă, probleme în viață și chiar probleme financiare. Cine le dă din casă va rămâne și fără bani și fără noroc.

Dacă vreți ca banii să rămână în portofel și norocul în casă, sub nici o formă nu împrumutați aceste lucruri. Nici celor din familie, nici prietenilor sau vecinilor. Sunt superstiții transmise de-a lungul istoriei românilor. Unii țin cont de ele, alții nu.

Aruncați vesela care e spartă

Din cele mai vechi timpuri se știe că farfuriile și oalele sunt strâns legate de energia locuinței. Împrumutarea acestor obiecte poate aduce energie negativă și afecta soarta persoanelor care le folosesc. Un recipient deteriorat este deosebit de nefavorabil, deoarece poate aduce energie negativă în casa în care se află. În consecință, orice vas care s-a spart trebuie aruncat.

Un portofel sau o poșetă

Împrumutarea unui portofel sau a unei poșete este asociată cu o aruncarea banilor și cheltuieli neașteptate. Energia asociată portofelului este intimă și personală, așa că este mai bine să nu împrumutați aceste obiecte altora. Deși este obișnuit ca prietenii să își împrumute haine unii altora, se recomandă să nu faceți acest lucru.

Hainele poartă energia personală, iar când le veți restitui e posibil să le luați și cu energia negativă a altora. În schimb, este mai bine să vă revizuiți și să vă organizați în mod regulat garderoba și să scăpați de hainele pe care nu le mai purtați.

Nu dați niciodată sare cu împrumut

Nu împrumutați aceste lucruri

De asemenea, nu aveți voie să dați sau să luați sare cu împrumut, pentru că veți atrage ghinionul de partea voastră.

Simbol al prosperității și curățeniei, mătura trebuie să rămână doar în casa proprietarului. În caz contrar, veți atrage probleme financiare.

Pentru că se încarcă cu energii negative, cuțitele, topoarele și foarfecele nu trebuie să le dați nimănui cu împrumut.

Bijuteriile de aur și argint atrag energii negative și le veți absorbi fără să vă dați seama dacă le veți da cu împrumut.

Iar dacă veți da perna pe care dormiți cuiva, e posibil să vă treziți cu vrăji și farmece.

Din bătrâni se știe că oglinda împrumutată aduce răul proprietarei, luând o casă și o parte din bucuria și tinerețea acesteia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri