Simona Ionescu / Redactor Șef

Suri Cruise și-a ales noul nume. Este un omagiu adus mamei Katie Holmes

Suri Cruise și-a ales noul nume. Este un omagiu adus mamei Katie Holmes
Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes și-a ales noul nume pentru „a-și lăuda mama”.  Lucruri neștiute până acum despre fiica actorului.

Suri nu a renunțat doar la numele Cruise, ci folosește și al doilea prenume al lui Holmes, Noelle, ca nume de familie. Iar cu noul nume va putea să „evite paparazzi”

A folosit noul nume la ceremonia de absolvire a liceului

„Își laudă mama folosindu-i al doilea nume” spune o sursă, care speculează că tânăra de 18 ani a făcut schimbarea pentru că „își dorește propria identitate”. Noul nume o va ajuta, de asemenea, să „evite paparazzi” și îi va permite să „o ia de la capăt la facultate”, menționează sursa. Suri a folosit noul nume la ceremonia de absolvire de la Liceul Fiorello H. LaGuardia de Muzică și Artă și Artele Spectacolului, cunoscut ca și „Fame School”, la începutul acestei luni.

Suri Noelle

Fiica luik Tom Cruise a anunțat ce nume și-a ales

Dar nu a fost prima dată. Adolescenta, care a jucat rolul principal al Morticiei Addams în spectacolul din liceul ei „Familia Addams: A New Musical”, a fost trecută pe afișul spectacolului din decembrie ca „Suri Noelle”. Până în acest moment nu este însă clar dacă numele ei a fost schimbat legal. Page Six a confirmat în martie 2023 că Cruise a rămas înstrăinat de fiica sa și nu a avut „niciun rol” în viața ei.

Holmes și Cruise au divorțat în 2012, iar de atunci, fosta actriță din „Dawson’s Creek” s-a ocupat singură de fiica sa. „Mă simt binecuvântată să am o fiică atât de specială. A fi mama ei este cel mai mare dar și privilegiu”, a declarat Holmes. Între timp, actorul din „Top Gun” a participat la spectacolul Eras Tour al lui Taylor Swift din Londra, la o zi după absolvirea fiicei sale.

Numele lui Suri Cruise este de origine ebraică

Numele Suri înseamnă prințesă în ebraică, reflectând adorația pe care o primește de la părinții ei iubitori. Suri Cruise a devenit un simbol al stilului la o vârstă fragedă. Cunoscută pentru simțul ei impecabil al modei, ținutele lui Suri au ținut adesea prima pagină a ziarelor din lumea modei.

Suri Cruise are o pasiune pentru dans și a fost văzută participând la cursuri de balet, demonstrându-și dragostea pentru această formă de artă. Suri Cruise este și poliglotă, vorbește engleza, spaniola și italiana și și-a dovedit abilitățile lingvistice de la o vârstă fragedă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre