Simona Ionescu / Redactor Șef

Surpriză de proporții la ”Românii au talent”. Când va începe show-ul

Surpriză de proporții la ”Românii au talent”. Când va începe show-ul
Mai sunt câteva zile până când va începe un nou sezon ”Românii au talent”. Vor fi surprize de proporții.

Un show de mare succes, ”Românii au talent”, va veni în noul sezon cu mai multe surprise. Jurații nu vor mai fi aceeași, dar ziua de difuzare va fi diferită.

Surpriză de proporții la ”Românii au talent”. Când va începe show-ul

Prima emisiune din 2021 a show-ului ”Românii au talent” va fi difuzată peste doar câteva zile, scrie capital.ro.

Jurați celebri, români care știu au cele mai diverse talente și cei mai iubiți prezentatori. Asta este rețeta unui nou sezon spectaculos al show-ului de divertisment ”Românii au talent”. Noul sezon va începe pe 5 februarie.

Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu i-au jurizat în preselecții  pe acei concurenți care și-au luat destinul în mâini și au vrut să fie cunoscuți celor de acasă prin talentul lor. Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea viitorului sezon.

Pavel Bartoș și Smiley au stat în culise și i-au încurajat pe concurenți înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită!

În acest sezon, spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediții pe săptămână!


Radu Vâlcan, mărturisiri despre al treilea copil. Când naște Adela Popescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre