Simona Ionescu / Redactor Șef

Survivor. Andreea Tonciu e chemată urgent acasă! Fiica ei are probleme, însă producătorii îi ascund vedetei situația

Survivor. Andreea Tonciu e chemată urgent acasă! Fiica ei are probleme, însă producătorii îi ascund vedetei situația
De când vedeta a plecat la Survivor România, familia Andreei Tonciu e dată peste cap.

Fiica Andreei Tonciu este marcată de plecarea mamei sale la Survivor, în Republica Dominicană. Copilul are acum probleme serioase.

Mama Andreei Tonciu, dezvăluiri tulburătoare despre nepoată. „Copilul este traumatizat”

Maria, mama Andreei Tonciu a acceptat invitația lui Cătălin Măruță și a pășit pragul emisiunii pentru a vorbi despre experiența fiicei sale la Survivor. Femeia a spus cu lacrimi în ochi că este extrem de îngrijorată de când a văzut că fiica sa a tot avut probleme de sănătate. Totodată, Maria Tonciu a vorbit despre nepoata ei, afirmând că micuța nu are o stare bună, iar familia nu știe cum să o mai potolească.

„Plânge non stop când vede că mama ei pierde”

“Cred că e un dor imens de fata ei, Rebecca. Dacă Andreea ar putea să o vadă pe fetiță cum reacționează la tot ce se difuzează despre ea în emisiune, cred că n-ar mai sta nicio secundă acolo. Copilul este traumatizat de ceea ce vede. Plânge non-stop când vede că mama ei pierde, are niște emoții fantastice. Suntem efectiv șocați de reacția copilului. (…) Când a văzut că mami e pe targă, micuța de ea chiar a trăit o mare traumă”.

„Soțul ei, Daniel, e șocat de ce trăiește ea acolo”

Pe de altă parte, mama Andreei e de părere că fiica sa nu s-a adaptat în acel loc și crede că va fi propusă spre eliminare din cauza problemelor de sănătate. “Nu cred că nu s-a adaptat… Cred că o vor propune spre eliminare din punct de vedere medical. E o traumă pentru ea faptul că n-a dormit de atâtea nopți, că nu mănâncă…

Soțul ei, Daniel e șocat de ce trăiește ea acolo. (…) Andreea un om mai realist și este mai directă câteodată, mai vulcanică, o fire care chiar nu se teme să spună lucrurilor pe nume”, a spus Maria Tonciu.

Producătorii Survivor România nu le dezvăluie nimic din ce se întâmplă acasă, concurenților. Aceștia nu au acces la telefoane, la știri și nu pot lua legătura cu cei dragi.

În ediția de marți seară, 25 ianuarie, Andreea Tonciu, Robert Nițu și Otilia Bilionera sunt propuși spre eliminare. Votul celor de acasă va decide cine va părăsi competia.

Sursă foto: instagram, protv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre