Simona Ionescu / Redactor Șef

Survivor România în topuri. Câți oameni au stat în fața micilor ecrane să vadă reality show-ul

Survivor România în topuri. Câți oameni au stat în fața micilor ecrane să vadă reality show-ul
Cea mai sălbatică competiție a început și a urcat direct în topuri. Audiențele obținute de emisiunea Survivor România 2021 de la Kanal D dovedește că reality show-ul a început în forță.

Duminică seara, peste trei milioane de oameni au stat în fața micilor ecrane și au urmărit Survivor România, potrivit unui comunicat remis de Kanal D. Miercuri, de la 22:00, continuă  marea competiție care îi pune faţă-n faţă pe Faimoși și Războinici.

Survivor Kanal D, locul 1 la nivel naţional

Postul de televiziune Kanal D s-a clasat pe primul loc la nivelul întregii țări datorită reality show-ului Survivor România. Sunt aşteptate audienţe similare şi la următoarea ediţie a emisiunii.

În topul audiențelor, Kanal D s-a situat pe locul 1 la nivel național. Postul a obţinut 13,3% Rating și 25,3% pe targetul Național, și 11,0% Rating și 21,9% Share pe targetul All Urban. „Comercialul și-a adjudecat locul doi, la mică diferența de primul clasat, cu 9,7% Rating și 23,8% Share”, arată sursa citată.

Bătălie epică la Survivor România

Duelurile spectaculoase şi marcate de mult suspans au dus Survivor România pe primul loc în topul celor mai urmărite emisiuni. Astfel, 2.344.000 de telespectatori au urmărit aseară, în medie, reality show-ul.

Datorită competiției strânse dintre concurenţi, minutul de aur a fost înregistrat la 20:55. Atunci, Survivor România a strâns în faţa televizoarelor 3.121.000 de telespectatori în întreaga țară.

Succesul obţinut de această emisiune-fenomen a propulat Kanal D în faţa eternelor rivale, Pro TV şi Antena 1. Cele două posturi n-au avut programe care să poată rivaliza cu Survivor România duminică seara.

Faimoși și Războinici în jocul pentru recompensă

Jocul pentru recompensă pusă la bătaie aseară i-a făcut pe Faimoși și Războinici să lupte până la epuizare. În prim-plan au fost nişte unelte menite să îi ajute să își facă viață mai ușoară pe insulă. Duelurile s-au desfăşurat pe un traseu extrem de solicitant, care le-a testat echilibrul şi agilitatea. La final a contat cine a avut mai multă îndemânare și stăpânirea de sine.

Duminică seara, câştig de cauză au avut Războinicii. Ei i-au învins pe Faimoşi 10-5 şi au intrat în posesia uneltelor atât de folositoare pe o insulă. Au fost un toporul, un fierăstrău, un ciocan, cuie și sfori. „Cătălin Moroșanu, de la Faimoși, și Lucian Barbu, de la Războinici, și-au disputat jocul final”, a transmis Kanal D.

Eei au fost încurajaţi de coechipierii aflaţi pe margine. Miza uriașă și tensiunea concursului i-a făcut pe unii dintre concurenți să explodeze de furie. Alţii au fost apăsaţi şi de miză şi după traseu n-au mai spus nimic. Moroșanu și Jador (din echipa Faimoşilor) au acceptat cu greu înfrângerile pe traseu.

Aceștia au promis să facă totul pentru a nu mai rata şi alte puncte preţioase. În ciuda mizelor, n-au lipsit manifestările emoționante de fairplay. Un exemplu în acest sens a fost dat de războinicul Sorin, care deşi a fost învingător pe traseu, l-a îmbrățișat pe Jador. Reality show-ul Survivor România poate fi urmărit de milioane de fani în fiecare miercuri și joi, de la ora 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00.

Patriarhul României, decizie radicală în fața vaccinării anti COVID-19

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre