Simona Ionescu / Redactor Șef

Sylvester Stallone vrea să le cumpăre celor trei fiice o casă de 25 milioane de dolari. Rocky ar fi oferit bani gheață

Sylvester Stallone vrea să le cumpăre celor trei fiice o casă de 25 milioane de dolari. Rocky ar fi oferit bani gheață
Sylvester Stallone vrea să achiziționeze o casă somptuoasă în Hamptons pentru iubitele sale fete. Sursele spun că actorul ar fi făcut o ofertă în numerar pentru casa nou-nouță, deși nu ar fi vizitat-o niciodată.

Sophia, Sistine și Scarlet, fetele lui Sylvester Stallone urmează să primească de al celebrul lor tată o superbă casă. Rocky ar fi pus ochii pe un conac în East Hampton, de 24,95 milioane de dolari, a relatat The Post.

Actorul nu a văzut casa decât online

Starul ar fi oferit bani gheață pentru locuința cu opt dormitoare, care se mândrește cu aproape 12.000 de metri pătrați de spațiu de locuit și se află pe mai mult de un acru de teren.

Conacul a fost listat pentru puțin sub 25 de milioane de dolari. Deși contractul este aproape de finalizare, vânzarea nu s-a încheiat încă, ceea ce înseamnă că nu este clar dacă Stallone a ajuns la o înțelegere.

Actorul, care locuiește în prezent într-un conac de 35 de milioane de dolari din Palm Beach, Florida, a făcut o ofertă pentru proprietate după două tururi video, potrivit raportului. Cu toate acestea, el nu a văzut-o niciodată în persoană.

Casa este complet mobilată

Casa cu nouă băi are trei etaje și se află la doar o milă de plajă. Stallone a făcut o ofertă pentru casă, dar aceasta nu s-a încheiat încă, potrivit Post. Conacul a fost dezvoltat de celebrul designer de interior James Michael Howard și „influențat de arhitectura clasică” și de stilul său sudist.

„Fiecare detaliu, de la mobilier la covoare, perdele și iluminat, cu antichități din întreaga lume, a fost ales cu meticulozitate pentru această casă spectaculoasă”, care vine complet mobilată, conform listei sale.

Pardoseala a fost realizată de artizani aduși din Sud

Stallone vrea să cumpere un superb conac de 24,9 milioane de dolari pentru cele trei fiice ale sale

La intrarea în conac, oaspeții sunt întâmpinați de un foaier cu înălțime dublă și de o scară spectaculoasă. Pardoseala rafinată a fost realizată de artizani aduși din Sud, potrivit The Post.

Spațiul de locuit însorit se deschide spre o „cameră mare împodobită de atingerea meticuloasă a unui decorator de renume mondial”, se mai arată în anunț. Iar arcadele personalizate adaugă o notă de eleganță și arhitectură, îmbinând stilurile modern și vintage.

În dormitoare se poate ajunge folosind liftul

Bucătăria are aparate de top cu feronerie din alamă și blaturi din marmură, cu un colț albastru pentru micul dejun lângă ferestre. Cele opt dormitoare sunt răspândite pe toate cele trei niveluri ale casei, ușor accesibile cu ajutorul unui lift.

Nivelul inferior expansiv are un spațiu de recreere complet cu o masă de biliard, un cinematograf în casă și mult spațiu pentru oaspeți. Conacul este plin cu antichități care datează din secolul al XVIII-lea.

Casa a fost închiriată în vară pentru 1,4 milioane de dolari

Locuința mai dispune de șeminee cu lemne și o cameră de depozitare încălzită cu radiator. Exteriorul conacului este vopsit în alb, cu garduri vii perfect îngrijite de-a lungul proprietății.

Înainte de vânzare, casa a fost închiriată pentru suma uriașă de 1,4 milioane de dolari în timpul sezonului de vară. Cele mai mari două fiice ale lui Sylvester, pe care le are cu soția sa Jennifer Flavin, s-au mutat recent de pe Coasta de Vest în New York City, iar fiica cea mică merge la facultate la Universitatea din Miami.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri