Simona Ionescu / Redactor Șef

„Talismanul” Alin Oprea își face praf fosta soție. O numește „un personaj malefic” după 22 de ani de căsnicie

„Talismanul” Alin Oprea își face praf fosta soție. O numește „un personaj malefic” după 22 de ani de căsnicie
Divorțul dintre fostul component al formației Talisman și femeia alături de care a fost timp de decenii a ținut prima pagină a ziarelor începând cu anul 2021. După trei ani de procese a urmat o perioadă de liniște, dar acum scandalul a izbucnit din nou.

După ce a urmărit-o în podcastul lui Bursucu, „Talismanul” Alin Oprea îi dă o replică dură fostei soții și îi aduce acuzații grave după 22 de ani de căsnicie. El susține că femeia și-ar fi „sacrificat” copiii pentru un orgoliu.

Alin Oprea a reacționat după ce Larisa Uță, fosta soție, a făcut dezvăluiri despre relația lor și despre copiii pe care îi au împreună. Cei doi au fost căsătoriți timp de 22 de ani și au doi copii, Adrian și Melissa Sarah, care locuiesc acum cu mama lor în Londra. Deși Alin și Larisa s-au despărțit în 2021, relația lor continuă să fie tensionată, ambii aducând acuzații grave unul împotriva celuilalt.

„Talismanul” Alin Oprea, replică dură la adresa fostei soții

Larisa Uță a ales să vorbească despre mariajul cu Alin Oprea în cadrul podcastului găzduit de Bursucu. Ea l-a acuzat pe fostul soț că ar fi înșelat-o, că ar fi lăsat-o cu datorii și că și-ar fi abandonat copiii, susținând că nu a fost prezent nici măcar la zilele lor de naștere, după divorț. De asemenea, a menționat că a fost investigată de DIICOT, respectiv acuzată că i-ar fi spart conturile lui Alin.

Alin Oprea se ceartă public cu fosta soție și mamă a copiilor săi, Larisa Uță. Își aduc acuzații grave (arhivă)

În replică, artistul a negat vehement toate aceste afirmații. El susține că fosta parteneră nu ar avea dovezi pentru a-și susține acuzațiile. Alin Oprea a descris-o pe Larisa ca fiind „mutilată de ură și răutate” și a acuzat-o că încearcă să-l discrediteze și să-i afecteze imaginea publică, inclusiv în fața copiilor. „Talismanul” crede că scopul Larisei este de a-l îndepărta de actuala sa soție și de a câștiga mai multă simpatie din partea copiilor, din motive materiale.

Fosta soție a lui Alin Oprea, interceptată de DNA

Alin Oprea a explicat și motivele care au dus la despărțirea lor, susținând că Larisa a avut peste zece infidelități dovedite prin interceptări ale DNA. A mai adăugat că fosta sa soție avea un „caracter diabolic” și un „temperament agresiv”, iar aceste trăsături, combinate cu modul în care ar fi manipulat copiii, au făcut imposibilă reconcilierea. El a acuzat-o că și-a sacrificat copiii pentru a-și susține orgoliul și că trăiește în trecut, cu o viziune distorsionată asupra realității.

După divorț, fostul „Talisman” și-a găsit fericirea în brațele Medanei (Instagram)

„Un personaj malefic care și-a sacrificat copiii din orgoliu. Ea nu se poate împăca cu fericirea și renașterea mea, mă vede ca un monstru fără scrupule, pe copii niște îngeri înaripați și pe ea buricul pământului. Nu are coerență, acuză, dar nu prezintă dovezi, are o narațiune pur subiectivă, plină de jigniri, denigrări, amănunte intime și o grosolănie generalizată. Am asistat la un show degradant, de care mi-a fost rușine și care m-a determinat să realizez că singurul meu regret în viață este că am întâlnit-o și că am comis greșeala de a o lua de soție. Consider că femeia asta a fost blestemul vieții mele și mi-aș dori să nu mai aud de ea niciodată”, a declarat artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri