Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta soție a lui Alin Oprea de la Talisman, despre relația lor: „Era slab și pletos. La propriu, a dormit la ușa mea”

Fosta soție a lui Alin Oprea de la Talisman, despre relația lor: „Era slab și pletos. La propriu, a dormit la ușa mea”
După mai bine de patru ani de tăcere, Larisa Uță, fosta soție a cântărețului Alin Oprea, a decis să-și spună povestea. Cum a decurs prima întâlnire cu liderul formației Talisman.

Nimeni nu s-ar fi gândit că 23 de ani de căsătorie vor fi șterși cu buretele atât de repede. Fosta soție a lui Alin Oprea de la Talisman, Larisa Uță, a decis să spună tot ce nu s-a știut niciodată legat de divorțul de artist, dar și cum a decurs prima lor întâlnire.

„Nu am știut să fiu altceva decât soția lui și mama copiilor mei, pentru că am stat împreună mai mult decât am trăit singură”, și-a început povestea Larisa Uță, vizibil schimbată de la divorțul de Alin Oprea. Îi spunea Oprică sau Tilică sau iubi și își amintește cu câtă dragoste se trezea dimineață de dimineață să-i pregătească micul dejun.

„Pentru mine bărbatul ideal în acel moment era muschiulos și chelios”

 „Era ca un copil, el nu-și găsea șosetele în sertarul cu șosete. Vorbim despre un om care toată viața când s-a trezit dimineața, era ritual… trebuia să aibă pe masă două ouă, un iaurt și cafea. Și orice era pe lângă, era în plus… Nu vrei să ști cum tremuram, nu de frică, de emoție, vai, se trezește Oprică și nu e totul ok. (…)

Eu m-am căsătorit cu Alin, pentru că la propriu a dormit la ușa mea. Nu am scăpat de el. Am terminat Facultatea de Educație fizică și sport, pentru mine bărbatul ideal în momentul ăla era musculos și chelios.

Are niște poze la fratele lui în casă, picioarele lui erau cât mâna mea. Era slab, mic, cu păr lung, în plus eu nu scultam muzică rock”, a spus Larisa în podcastul lui Bursucu.

„Din secunda în care a intrat pe scenă, s-a uitat la mine și a început să-mi vorbească tot concertul”

Dar acest gen de muzică era preferatul celei mai bune prietene, Alina, care la rândul său, era amică cu directorul de la radio Buzău.

Alina a făcut rost de o casetă cu primele șase piese ale băieților de la Talisman, Larisa a ajuns la ea, la Buzău și au stat o noapte întreagă să le asculte. După o lună, Alina îi face o altă surpriză: bilete la concert la Talisman.

„Îmi era rușine, îmi venea să intru în pământ”

Larisa Uță spune adevărul la podcastul lui Bursucu

„Am intrat în sală și am stat amândouă pe un singur loc. Din secunda în care a intrat pe scenă, s-a uitat la mine și a început să-mi vorbească tot concertul. Poate lui i se părea interesant, dar mie îmi era atât de rușine că-mi venea să intru în pământ. M-a întrebat dacă sunt singură, dacă vreau să merg cu el la film…”, a spus Larisa.

„A mers acasă pe jos din Regie până pe Moșilor”

Mama copiilor lui Alin Oprea și prietena ei au acceptat apoi invitația băieților de a merge împreună la o masă dată de cei de la radio. La finalul petrecerii au schimbat numerele de telefon, iar Alina a sunat-o zilnic, apoi a urmat și prima întâlnire.

Larisa și Alin și-au dat întâlnire în față la celebra discotecă Max. Artistul a întârziat, iar fosta soție s-a plictisit să aștepte și a plecat la prietena ei să se plângă că a pus-o pe drumuri. La întoarcere spre casă, trecea prin punctul de întâlnire, când i-a văzut pe Tavi și Alin. Așteptau de două ore…

„A comandat o singură pizza, pentru mine”

„Ulterior Tavi a plecat, nu avea permis în acel moment și m-a invitat la o pizza, la o pizzerie celebră, la Pizza Hut. A comandat pentru mine o pizza și un suc, iar pentru el, o apă.

M-a condus acasă cu un taxi, apoi a mers din Regie până pe Moșilor pe jos pentru că nu mai avea bani. I-am mâncat eu pe toți, chiar de la prima întâlnire”, a spus Larisa Uță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri