Simona Ionescu / Redactor Șef

Tânăra actriță Anda Sârbei, din serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, își folosește mâinile pentru o afacere neobișnuită

Tânăra actriță Anda Sârbei, din serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, își folosește mâinile pentru o afacere neobișnuită
Noua atracție în materie de seriale de televiziune este Lasă-mă, îmi place! Camera 609, e la Antena 1, ocazie numai bună pentru fanii genului să descopere actori din noua generație. Tineri, frumoși și talentați.

Protagonista serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609, Anda Sârbei, nu a mai avut o astfel de experiență până acum. Practic, nici nu prea avea când sau cum. Are doar 24 de ani, de curând a ieșit de pe băncile UNATC, cum s-ar spune. A ajuns să primească rolul principal în serial după un casting complex, intens, în care timp de 9 ore, zilnic, a avut de învățat și prezentat scene noi. „Am dat casting cu mulți Victori, au fost multe Eve. Au fost foarte multe emoții, adică nu mă așteptam să mă duc acolo și să văd atâta lume care dă casting”, a povestit presei tânăra actriță.

Tânăra actriță Anda Sârbei are primul ei rol principal (Sursa foto: Instagram)

Acum ea e Eva, Eva Georgescu, „fata serioasă a familiei”, după cum spune. Personajului i se schimbă viața în urma unei decizii luate de mama sa. Serialul explorează povestea Evei și a celor din jur, evidențiind provocările și sacrificiile pe care le face în încercarea de a-și urma pasiunea și de a-și crea propria carieră ca designer de interior.

Protagonista nu a mai avut parte de așa ceva în carieră

Anda Sârbei este modestă, dar recunoaște că și-a dorit să devină actriță încă de când era elevă liceu. Cum nu a crezut că ar avea vreo șansă, după bacalaureat s-a gândit la alte domenii: psihologie, drept sau comunicare. În final a ajuns să își urmeze pasiunea și e fericită că a făcut-o. În ciuda vârstei fragede, talentul o recomandă, și o puteți vedea în câteva producții.

Anda Sârbei și Matei Negrescu sunt protagoniștii serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la antena 1 (Sursa foto: Instagram)

De exemplu, în serialul Vlad sau în mini-seria suedeză Roslund & Hellström: Box 21, precum şi în numeroase reclame TV. Dar, odată cu castingul pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 a ajuns să primească primul ei rol principal. Spre deosebire de partenerul ei din serial, actorul Matei Negrescu, care are niște filme în palmares, Anda Sârbei nu a mai fost protagonistă până acum.

În afara filmărilor, Anda Sârbei își folosește mâinile pentru o afacere

Anda Sârbei nu iubește doar actoria, ci și lemnul. Poate nu știați, dar aceasta își construiește propriul brand în care realizează, singură, cu propriile mâini adevărate opere de artă adorate de fete și femei. Tânără actriță aflată la primul ei rol principal sculptează ace de păr din lemn. Brandul ei se numește Balcon și este bine reprezentat pe rețelele sociale. În curând va fi disponibil și un magazin online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Balcon Hair Atelier (@balcon____)

Este „un proiect personal, pe care l-am început acum aproape un an”, a dezvăluit actrița într-un interviu din vara acestui an. Ea a mai spus că folosește lemn de esență de tare, pe care îl prelucrează  manual.

Serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609 poate fi urmărit în fiecare vineri, de la 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre