Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl Angelinei Jolie, apel public către Brad Pitt. Jon Voight sare în apărarea fiicei

Tatăl Angelinei Jolie, apel public către Brad Pitt. Jon Voight sare în apărarea fiicei
Actorul Jon Voight, un veteran al Hollywood-ului, a sărit în apărarea fiicei sale, Angelina Jolie, în scandalul cu Brad Pitt. El a făcut un apel public la acesta. Tatăl actriței are o singură dorință.

Brad Pitt este atacat din toate părțile căci acum, inclusiv tatăl Angelinei, Jon Voight, face apel public și sare în apărarea fiicei sale. Angelina Jolie a solicitat divorțul de Pitt în 2016, după o serie de neînțelegeri, inclusiv o ceartă aprinsă într-un avion care, conform afirmațiilor, a escaladat, iar Pitt a devenit abuziv.

Pitt nu a fost niciodată acuzat penal pentru vreo acuzație de abuz, dar o sursă apropiată actorului a spus: „Brad a recunoscut că comportamentul său în avion a fost greșit. A luat măsuri pentru a se îmbunătăți.” Cinci ani mai târziu, un judecător a acordat foștilor soți custodia legală comună în mai 2021 și a dispus sigilarea documentelor.

Jon Voight intervine și îl roagă pe Brad Pitt să înceteze 

Cu toate că Angelina Jolie și Brad Pitt au divorțat legal în 2019, lupta între cei doi continuă, iar miza este castelul Miraval din Franța. Angelina e acuzată de Pitt că a vândut partea ei de proprietate fără să îl anunțe. 

Jon Voight sare în apărarea Angelinei Jolie și îl roagă pe Brad Pitt să înceteze conflictul

În acest context, Jon Voight a făcut un apel public către Brad Pitt pentru a pune capăt bătăliei de după divorț aparent nesfârșită între cei doi.

„Mi-aș dori să se termine”, a spus Voight, în vârstă de 85 de ani, pentru Fox News Digital. „E dificil. Mi-aș dori să găsească o modalitate de a face pace.”

Tatăl Angelinei e îngrijorat pentru nepoți

Voight, care a fost odată înstrăinat de fiica sa din cauza diferențelor de opinie politică, a adăugat că este îngrijorat de modul în care drama legală dintre Pitt și Jolie i-a afectat nepoții săi.

Fostul cuplu are șase copii: Maddox, 23 de ani, Pax, 20 de ani, Zahara, 19 ani, Shiloh, 18 ani, și gemenii de 16 ani, Vivienne și Knox.

Jon Voight e îngrijorat că lupta dintre Angelina și Brad Pitt îi afectează pe copiii lor

„Cred că copiii au nevoie de stabilitate”, a spus Voight. „Îi iubesc pe copii și îmi iubesc fiica și vreau ca Brad să își asume responsabilitatea, să facă ce trebuie și să pună capăt acestei prostii.”

Reprezentantul lui Pitt a refuzat să comenteze declarațiile lui Voight, dar o sursă apropiată starului a declarat pentru Page Six că Pitt își menține poziția. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre