Simona Ionescu / Redactor Șef

Tavi Clonda, despre folclorista care i-a jignit soția: „E ca măgarul din poveste”

Tavi Clonda, despre folclorista care i-a jignit soția:  „E ca măgarul din poveste”
Tavi Clonda sare în apărarea Gabrielei Cristea și o atacă pe folclorista care a jignit-o. Spune despre ea că este ca măgarul din poveste.

Maria Constantin a sărit la atac chiar la Gabriela Cristea în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV.  Cele două au avut același soț, pe Marcel Toader, fostul rugbist și om de afaceri care a decedat în 2019. Prezentatoarea a fost a cincea soție a lui Toader, în timp ce Maria Constantin a fost a șasea. În cadrul celebrei emisiuni, tânăra interpretă de muzică populară a fost provocată să o descrie pe a cincea soție a lui Marcel Toader, fostul ei partener. Iar cuvintele folosite la adresa prezentatoarei au fost destul de dure. Deși Gabriela Cristea nu a vrut să răspundă jignirilor, Tavi Clonda, soțul acesteia, a sărit în ajutorul ei și a pus-o la punct pe folclorista Maria Constantin. 

După ce spusese că nu are de gând să răspundă și că nu știe cine este „doamna”, Gabriela Cristea pare că s-a răzgândit. În emisiunea lor de la Antena Stars, „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, a apărut și reacția lui Tavi Clonda după ce a aflat ce a spus Maria Constantin despre soția lui.

Ce zice Tavi Clonda despre folclorista Maria Constantin

Tavi Clonda folclorista

„A sunat cineva că cică a fost Maria Constantin la o emisiune și a zis că am fost și grasă și rea și urâtă. Ce să comentez asemenea inepții? Ai auzit, iubire? Ți-ai luat o nevastă grasă și urâtă și rea! (…) Nu mă afectează’, a spus Gabriela Cristea. Tavi Clonda a fost la fel de calm, urându-i Mariei Constantin să fie sănătoasă. „Așa a zis? Să fie sănătoasă! Adevărul că ești cam „rea’ cu mine. Sexy și rea. Băi, prințesă, noi ne știm așa de bine cine suntem și cum suntem, iar lumea caută scandal, pe noi nu ne interesează. 

Cine vrea scandal, să și-l ia. Să se bată singur, în oglindă. Și cine spune, de fapt, ăla este, știi? Ca măgarul din poveste. Nici nu știu de ce ai pronunțat niște nume. Nu vreau să fiu în aceeași propoziție cu persoane pe care nu le cunosc și nu mă interesează să le cunosc’, a transmis Tavi Clonda.

Cum trece Mirela Vaida peste șocul că putea fi omorâtă. Ce face pentru copii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre