Simona Ionescu / Redactor Șef

Tavi Colen, la un pas de o tragedie. „Am fost foarte rău, nu puteam să respir”

Tavi Colen, la un pas de o tragedie. „Am fost foarte rău, nu puteam să respir”
Unul dintre marii artiști ai României, Tavi Colen, a avut probleme foarte mari cu sănătatea. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

A făcut parte din categoria vedetelor pe care coronavirusul le-a lovit grav. Tavi Colen a fost infectat de două ori cu virusul ucigaș.

Tavi Colen, la un pas de o tragedie. „Am fost foarte rău, nu puteam să respir”

A trecut prin momente cumplite în perioada pandemiei și a înțeles cu greu ce se întâmplă cu el. Tavi Colen a mărturisit în emisiunea lui Dan Capatos că a fost infectat de două ori https://retetesivedete.ro/calin-popescu-tariceanu-om-de-radio-fotografii-rare-din-tineretea-fostului-premier.htmlcu virusul care a luat atâtea vieți. Cel mai greu a fost la prima infectare, când o lună întreagă nu a putut să coboare din pat.

 „A fost la final de februarie anul trecut, când încă nu se știa de Covid”

„Am făcut Covid de două ori. Prima dată m-am simțit cel mai rău. A fost la final de februarie anul trecut când încă nu se știa de Covid. O lună întreagă am stat la pat. Am fost foarte rău, nu puteam să respir”, a afirmat solistul, la Antena Stars. Din nefericire, anul acesta, Tavi Colen s-a mai îmbolnăvit încă odată, împreună cu toată familia. A fost mai norocos, pentru că simptomele nu i-au dat atât de mult de furcă.

„A doua oară când am făcut Covid a fost mai ușor. Nu am avut decât nasul înfundat și cam atât. Am făcut teste și au ieșit toate pozitive, și la Emma, și la copil. Eu aveam miros, dar Emma nu a avut miros și gust timp de o săptămână. Fi-miu însă, deși a ieșit și el pozitiv, nu a avut nici un simptom. Are 1.80 la 14 ani”, a mai spus cunoscutul artist.

De zece ani, Tavi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Emma Ștefan, una dintre cele mai cunoscute prezențe de la Radio ZU. Pe de altă parte, Emma are o relație excelentă cu Mario Alexandru, fiul lui Tavi din relația cu Elena Grădinaru.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre