Simona Ionescu / Redactor Șef

„Te cunosc de undeva” a început în forță. Damian Drăghici și Cristina Stroe au fost revelația serii. Jurații au lăcrimat

„Te cunosc de undeva” a început în forță. Damian Drăghici și Cristina Stroe au fost revelația serii. Jurații au lăcrimat
Toți concurenții show-ului „Te cunosc de undeva” au strălucit în prima ediție a sezonului 19, dar pe primul loc s-au situat Damian Drăghici și soția acestuia, Cristina Stroe.

Damian Drăghici și Cristina Stroe s-au transformat în celebrii Luciano Pavarotti și Bryan Adams și au interpretat fantastic melodia „O, sole mio”.

Spectacolul făcut de cei doi i-a impresionat pe cei cinci jurați ai emisiunii, care au lăcrimat încă de la începutul momentului.

„Dragă Cristina, când ai început să cânți mi-au dat lacrimile. Ești un munte de talent, mă bucur să te descoperim aici. Sunt convinsă că o să ai transformări foarte bune”, a mărturisit Andreea Bălan.

„A fost o surpriză pentru mine să te știu altfel decât te știam eu”

Interpretarea a sensibilizat-o și pe Ozana Barabancea, care a avut câteva sfaturi pentru Cristina, mărturisind că Damian Drăghici a fost o reală surpriză pentru ea. „Această provocare să cânți belcanto este, într-adevăr, grea pentru că probabil nu ai cântat niciodată. Cu puțină școală sunt convinsă că poți să faci treabă foarte bună. Cât despre soțul tău, a fost o surpriză pentru mine să-l știu altfel decât îl știam eu”, a mărturisit jurata.

Emoție a adus și cuplul Anca Țurcașiu -Jean Gavril

La rândul său, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, care s-au transformat în Sarah Brightman & Antonio Banderas și au interpretat „The Phantom of The Opera” au adus multă emoție în platou.

„M-a surprins foarte tare Anca și sunt foarte fericită să o revăd. Ceea ce ai făcut tu mi se pare de un curaj extraordinar.

Ți-ai asumat acuta, s-a terminat negativul și tu o țineai în continuare. Bravo, ție! Cât despre Jean, a venit cu privirea aia, s-a întâmplat o relație atât de reală!”, a comentat Ozana Barabancea despre interpretarea celor doi. Toate cele opt momente au fost spectaculoase și i-au binedispus pe jurați, dar și pe telespectatori, concurenții demonstrând că sunt artiști în adevăratul sens al cuvântului, pe care nu-i sperie nimic.

În acest al 19-lea sezon, Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Mihai Petre și Aurelian Temișan le vor acorda note vedetelor pentru transformările spectaculoase. Și în acest sezon, Zarug le va lua interviuri concurenților, iar Pepe și Alina Pușcaș vor prezenta show-ul.

În show-ul de la Antena 1 mai sunt prezenți Emilian și WRS, Nicole Cherry și Juno, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira Filip, Radu Țibulcă și CRBL, Adda și Radu Bucălae, Misha și AMNA.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre