Simona Ionescu / Redactor Șef

Telenovela dintre Anamaria Prodan și Reghecampf continuă. Impresara susține că Reghe o spionează

Telenovela dintre Anamaria Prodan și Reghecampf continuă. Impresara susține că Reghe o spionează
De câteva zile de când s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf pe stradă, Anamaria Prodan vrea ca divorțul să se termine și mai repede.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se mai suportă unul pe celălalt, iar blonda a luat decizia finală.

Telenovela dintre Anamaria Prodan și Reghecampf continuă. Blonda vine cu alte detalii șocante. „Mi-a pus microfoane în casă…”

Anamaria Prodan s-a săturat definitiv de subiectul Reghecampf și nu vrea decât să se termine odată tot circul și să trăiască liniștită. I-a ajuns scandalul de vineri când cei doi au ajuns la poliție, iar autoritățile au deschis dosare penale și au emis ordine temporare de restricție.

Blonda a intrat în direct în emisiunea lui Luis Lazarus și a vrut să puncteze câteva aspecte legate de fostul soț. Ea a spus încă odată că a venit beat la Bebeto, pe care a încercat să-l ia cu forța. În plus, nu i-a adus copilului absolut nimic. Anamaria se tot gândește cum să găsească o soluție în care să divorțeze mai repede, fără să știe nimeni. Mai mult, impresara a povestit și cum șoferul lui Reghecampf i-a pus microfoane în toată casa.

„Vrei să îţi sară copilul la tine în braţe când îi înjuri mama, îi ameninţi mama cu moartea”

„După atâta vreme vii să-ţi vezi copilul şi stai cu copilul 20 de secunde, dar nu vii cu un pokemon, niciodată cu nimic şi acum vrei copilul. Vrei să îţi sară copilul la tine în braţe când îi înjuri mama, îi ameninţi mama cu moartea.

Şoferul care-l înjura, Doamne, dacă povestesc vi se ridică părul în cap, azi e şoferul lui, el nu putea să-l suporte, nu l-a băgat în seamă niciodată. Chiar spunea şoferul că nu-l suporta, azi e şoferul lui şi martor împotriva mea, şofer care mi-a pus la îndemnul lui microfoane în casă. Tu loveşti şi jigneşti omul care ţi-a dăruit un copil şi te-a ajutat să îţi formezi cariera de la început.

“Cu cât vorbim mai mult, el, orbit de răutate, va face şi mai mult rău copilului meu”

Acum mi-e jenă să vorbesc despre el. Acum sunt atât de calmă, nu resemnată, calmă şi mă gândesc cum să găsesc o variantă, să divorţăm, fără să ştie presa, să închidem absolut tot fără să anunţăm presa, fără să ştie nimeni pe pământ. S-a terminat tot! Cu cât vorbim mai mult, el, orbit de răutate, va face şi mai mult rău copilului meu”, a declarat Anamaria Prodan, într-o discuţie în direct cu Luis Lazarus.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre