Simona Ionescu / Redactor Șef

Telenovela Vulpița-Viorel continuă. Blonda îi dă bărbatului lovitura finală

Telenovela Vulpița-Viorel continuă. Blonda îi dă bărbatului lovitura finală
La doar puțin timp de când Viorel Stegaru a anunțat toată România că a renunța la Vulpița, tânăra s-a afișat pe contul de socializare, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Vulpița se distra alături de două prietene și au făcut și un video pentru ca toată lumea să știe că viața merita trăită din plin.

Din video-ul postat pe contul de TikTok al unei amice, se vede clar că Vulpiței nu-i pasă deloc de situația delicată în care se află, în plus nu aduce în discuție nimic despre despărțirea de Viorel Stegaru. La rândul său, bărbatul e mai decis ca niciodată să renunțe la ea și să ducă divorțul până la bun sfârșit.

https://www.tiktok.com/@roxysara22/video/7212336193315343621?embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_masking&refer=embed&referer_url=spynews.ro%2Fmonden%2Fshowbiz-intern%2Fprimele-imagini-cu-vulpita-dupa-ce-viorel-stegaru-a-anuntat-divortul-dovada-ca-veronica-nu-pare-afectata-de-separare-video-303178.html&referer_video_id=7212336193315343621

Ar avea o nouă relație cu un bărbat din Blăgești

Internauții chiar s-au întrebat dacă Vulpița nu așteaptă din nou un copil. Nu de altceva, dar s-a auzit că ar trăi o nouă poveste de dragoste cu un tânăr din Blăgești. Viorel Stegaru e negru de supărare și deja a vorbit cu un avocat pentru a urgenta divorțul. Mai mult, el chiar a fost văzut la un cabinet de avocatură din Bârlad.

Copiii sunt crescuți de Viorel

Pentru că probabil nu o consideră o mamă bună, Viorel Stegaru a decis ca cei doi copii să rămână în grija lui. Și, bineînțeles, va fi ajutat în creșterea micuților și de mama lui, care nu s-a înțeles niciodată cu Vulpița. „Când s-au întors de la televizor, oamenii pe aici pe la noi se uitau așa la ei, cu mirare.

Nu au fost jigniți sau ceva. Pur și simplu ne miram și noi că au ajuns acolo. Prin sat s-au spus de multe ori despre Veronica vorbe urâte. Ba că pleacă cu unul, cu altul, ba că nu are grijă de copil, atunci când avea doar fetița. O fi fost așa, mamă, dar și Viorel o mai bătea.

„Ai ei sunt mai săraci, cu mai puține posibilități. Nici casa lor nu se învârte după soare… o fi gândit și ea că trăiește mai bine”

Profita de faptul că e mai mare decât ea și ea n-are unde să se ducă. S-a măritat cu el de mică, să ducă și ea o viață mai bună. Ai ei sunt mai săraci, cu mai puține posibilități. Nici casa lor nu se învârte după soare… o fi gândit și ea că trăiește mai bine. A râs lumea de ea atunci când a apărut filmarea aia când face „prostii” pe câmp. A trăit cu rușine, dar lumea a uitat, mamă. Că se uită. Au venit altele care s-au întâmplat”, a povestit cu ceva timp în urmă o vecină pentru Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre