Simona Ionescu / Redactor Șef

Tendințele în materie de nunți pentru 2021. Cum se poate organiza „ziua cea mare” în pandemie

Tendințele în materie de nunți pentru 2021. Cum se poate organiza „ziua cea mare” în pandemie
Multe tendințe în materie de nunți specifice anilor 2010 se estompează și fac loc unui nou val de stiluri.

Pe măsură ce cuplurile își refac planurile pentru ziua cea mare, după ce au fost nevoite să amâne marele eveniment din cauza pandemiei, tendințele încep să se schimbe din cauza preocupărilor de siguranța COVID-19. Se pare că nunțile încep să arate puțin diferit pe măsură ce se apropie anul nou. Experții din industria nunților vorbesc despre tendințele care au fost din 2020 și la ce să vă așteptați în 2021.

Alegerea unui bufetul suedez a înregistrat o scădere în popularitate, din cauza preocupărilor legate de siguranță. Bufetul a fost un mod popular de a servi cina la nunți mai mari. Dar planificatorul de nunți Amy McCord Jones a declarat că mai puține cupluri optează pentru bufet cu autoservire, care implică de obicei servirea cu ustensile comune: „Văd cupluri care optează pentru o primire simplă cu tort și șampanie în locul unei cine tip bufet la petrecerea de nuntă”.

Mai puține cupluri pot alege să se bucure de nunți fastuoase

În 2021, McCord Jones a spus că se așteaptă că mai puține cupluri își vor goli buzunarele pentru a face nunți elaborate și perfecte.

„Industria nunților a suferit mari schimbări în ultimii zece ani, iar nunțile extravagante s-ar putea să nu fie normale mult mai mult timp. Cred că în anul 2021 cuplurile vor adopta o abordare mai simplificată a nunților lor”, a spus McCord.

Posibile scumpiri

E posibil ca unii furnizori să nu reziste unei crize economice. Ar fi ideal să colaborezi cu furnizori puternici, cu o afacere suficient de solidă, ca să nu te trezești că la finele lui 2020 trebuie să găsești alți furnizori.
O altă posibilitate e ca furnizorii care rezistă să fie nevoiți să mărească prețurile ca să compenseze din pierderile avute în sezonul actual. Desigur, vor exista și furnizori care vor scădea prețurile, presați de criză, dar mai ales acolo unde marja de profit nu este mare, nu va fi un model sustenabil și vor claca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre