Simona Ionescu / Redactor Șef

Teo și Ilinca Vandici au bârfit cuplul momentului. El, „frumos, deștept, a gestionat minunat pandemia”

Teo și Ilinca Vandici au bârfit cuplul momentului. El, „frumos, deștept, a gestionat minunat pandemia”
Teo și Ilinca Vandici s-au pus la povești și au bârfit cuplul momentului, cel care se află pe buzele tuturor în acest moment. Teo nu s-a abținut și a avut doar cuvinte de apreciere la adresa jumătății masculine din relație.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au bârfit cuplul momentului, în cadrul emisiunii pe care acestea o prezintă. S-a discutat ca între fete și s-a făcut „radiografia” ultimelor noutăți despre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, despre care s-a aflat recent că se vor căsători în toamnă. 

Reamintim că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au o relație de aproximativ un an și câteva luni, pe care au făcut tot posibilul să o țină secretă, departe de ochii curioșilor. Cu toate că au fost surprinși de câteva ori de paparazzi, niciunul dintre ei doi nu a dat detalii despre povestea de iubire pe care o trăiesc. 

Teo Trandafir l-a lăudat pe Gheorghiță 

În emisiune, Teo Trandafir a comentat relația celor doi, ba chiar l-a lăudat pe Valeriu Gheorghiță, despre care a spus că e „frumos, deștept”, dar și că „ a gestionat bine pandemia”. „Păi de ce crezi că l-a ales pe domnul Valeriu Gheorghiță? Eu l-am cunoscut pe domnul Valeriu Gheorghiță! Eu l-am cunoscut pe el la televizor și mi-a făcut o impresie absolut fantastică. 

Teo și Ilinca Vandici i-au bârfit ca fetele pe Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu
Foto: Captură YouTube

Mi s-a părut frumos, deștept, în ciuda faptului că avea emoții că era cu doamna Teo care smulge capetele invitaților, ceva rău, s-a descurcat minunat. Era într-un moment cu pandemia, cu vaccinarea, toată lumea sărea atunci, dar el a știut să gestioneze absolut minunat și am rămas așa…vezi, dacă acum l-a luat Monica. (…) De cât timp sunt ei doi împreună?”, a bârfit Teo. 

„Au pus în cârca Monicăi totul”

Ilinca Vandici nu s-a lăsat mai prejos și a continuat conversația, atingând inclusiv subiectul divorțului lui Valeriu Gheorghiță: „Cred că de vreun an de zile. Știu că chiar la început nu știamnimeni despre relația lor, ceea ce mi se părea și normal. Și au fost surprinși undeva în străinătate de paparazzi, în Bulgaria, și toată lumea vai. La momentul respectiv nu se știa nici despre el că ar fi divorțat sau nu și au pus în cârca Monicăi totul.

Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu urmează să se căsătorească în toamnă

Atunci Monica a ieșit public și a declarat că omul este liber și nu are nicio obligație față de nimeni, drept urmare pot să aibă o relație sănătoasă. Doar că Monica nu își dorește să aibă o relație publică, dar nu la modul în care să se ascundă, ci la modul în care nu e treaba nimănui ce se întâmplă acolo. (…)”, a continuat Ilinca Vandici. „Deci casă de piatră, dragilor! Să fiți fericiți, să construiți relația asta frumoasă, să vă bucurați de ea, să o trăiți!”, a încheiat aceasta. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre