Simona Ionescu / Redactor Șef

Teo Trandafir are cui să predea ștafeta și microbul televiziunii. Se vor duce negocieri

Teo Trandafir are cui să predea ștafeta și microbul televiziunii. Se vor duce negocieri
Momentul în care vedeta a decis să adopte un copil a luat prin surprindere pe toată lumea, și în primul rând pe ea. Așa cum a recunoscut, nu avea în plan asta. Dar a simțit că este ceea ce trebuie să facă.

Au trecut 19 ani de când Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia, iar azi, fiica e complet transformată. Când se uită la ea, vedeta știe că are cui să predea mai departe ștafeta și microbul televiziunii. Teo Trandafir a povestit despre cum a ajuns Maia în viața ei.

Teo Trandafir și-a adoptat fiica în urmă cu 19 ani, fără să fi avut în plan acest lucru înainte (Sursa foto: Instagram)

Vedeta nu plănuia să devină mamă. Ba chiar era convinsă că abia putea avea grijă de ea însăși, deci un copil ar fi complicat mult lucrurile. În plus, se gândea că la 36 de ani, cât avea atunci, era deja târziu. Apoi a aflat de o mamă ce urma să nască și nu dorea să păstreze copilul. „Mi-am dat seama că acesta e copilul. Cum a zis și ea: Din cer eu te-am ales”, a spus Teo Trandafir într-un interviu.

Teo Trandafir are cui să predea ștafeta

Maia Trandafir are acum 19 ani și este o adevărată domnișoară. Elegantă și frumoasă, e o prezență mai degrabă discretă pe rețelele sociale. În ceea ce privește relația cu mama ei, sunt de la egal la egal, ca adulții. Mama și fiica sunt nedespărțite, fiind și cele mai bune prietene.

Femeie calculată, fosta prezentatoare de la Kanal D a explicat că a clădit cu fiica ei o relație bazată în primul rând pe răbdare și respect. A încercat mereu să o ajute să se dezvolte, să ia decizii singură, fără să impună lucruri. Dacă fiica ei va dori o carieră asemănătoare mamei, va avea toată susținerea. Teo Trandafir are cui să predea ștafeta și microbul televiziunii, mai ales că fiica ei se vede că este o cochetă, acordă timp dezvoltării ei armonioase și este extrem de fotogenică.

Teo Trandafir are cui să predea ștafeta și microbul televiziunii, mai ales că fiica ei este și extrem de fotogenică (Sursa foto: Instagram)

„Am mai spus și sfatul rămâne valabil; în viața asta trebuie să facă un singur lucru și anume să fie fericită”, a mai declarat vedeta. Dacă va voi o carieră în mass media, decizia îi va aparține Maiei. Mama sa, Teo Trandafir, a avut grijă timp de 19 ani să îi arate cum e această carieră prin puterea propriului exemplu.

Ce crede Maia Trandafir despre munca în radio a mamei sale

După ce emisiunea ei a fost scoasă din grila Kanal D, Teo Trandafir a decis să își facă propriul podcast în timp ce prezintă, la Radio Impuls emisiunea „Bară la bară” alături de Mihai Hinda. Radio Impuls face parte din același trust cu Kanal D. Ea a povestit că „trecerea a fost foarte simplă, firească, având în vedere că am mai lucrat cu Mihai Hinda de-a lungul timpului”.

Fiica lui Teo Trandafir are 19 ani deja și este o tânără crescută de mama ei după repere morale solide (Sursa foto: Instagram)

Pe cât de fericită a fost Teo Trandafir că s-a reîntors la munca de radio, pe care a iubit-o nespus în trecut, pe atât de mult s-a bucurat pentru ea fiica sa, Maia. S-a bucurat pentru că știa de la mama ei cât contează radioul pentru ea. Maia a aflat de la Teo Trandafir întreg parcursul ei profesional, astfel că știe că aceasta a învățat multe în radio, înainte să își facă o carieră în televiziune.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre