Simona Ionescu / Redactor Șef

Teo Trandafir  face show cu Cristi Brancu. Face ”TEOria chibritului”

Teo Trandafir  face show cu Cristi Brancu. Face ”TEOria chibritului”
Teo Trandafir a fost extrem de bine primită de internauți la emisiunea online a lui Cristi Brancu, pe care acesta o realizează de acasă. Emisiunea este una haioasă, așa cum ne-a învățat Teo Trandafir în ultimii 25 de ani.

După ce a rămas fără emisiune la Antena Stars, Cristi Brancu s-a mutat în spațiul virtual și mizează pe admitatorii săi și pe vedetele cu care va face show de acasă. Cu Teo Trandafir realizează ”TEOria chibritului”, în zilele de joi, de la ora 19.00.

Emisiunea ”Agenția VIP” a fost scoasă din grila postului Antena Stars, după 13 ani. Cristi Brancu (47 de ani) a fost nevoit să se reinventeze. Face show cu simpatica Teo Trandafir (52 de ani), vedeta de la Kanal D. Cristi Brancu a mărturisit că ei doi nu au vorbit prea multe în 25 de ani.

Teo Trandafir  face show cu Cristi Brancu. Face ”TEOria chibritului”

Teo Trandafir a fost extrem de bine primită de internauți la emisiunea online a lui Cristi Brancu, pe care acesta o realizează de acasă. Emisiunea este una haioasă, așa cum ne-a învățat Teo Trandafir în ultimii 25 de ani

”Un duo formidabil! Interesanți și când vorbesc banalități”, a scris o admiratoare. ”Magie , superbi , televiziunile pierd , voi doi sunteți de milioane , se vede finețea și experiența”, a scris altul. ”Vă mulțumesc dragilor! Mi-a plăcut maxim! Așa oameni, să-i tot asculti!”. Sunt doar câteva din sutele de aprecieri primite de Teo Trandafir și Ccisti Brancu la episodul ”Bârfe din iubire”.

Emisiunea se numește ”TEOria chibritului” și se  difuzează live în zilele de joi. ”Ce e TEOria chibritului? O discuție despre totul, pornind de la lucruri mici sau banale la idei și emoții uriașe. Eu sunt cel care o provoc pe Teo. Îi ofer subiectele, amuzante sau jenante, ale zilei și ajungem mereu să spunem lumii ceva despre viață, adeseori simpatic, dar întotdeauna cu miez! Nu ratați! Veți fi mai bogați!”, a spus Cristi Brancu, citat de viva.ro.

Show-ul Cristi Brancu Live, care se difuzează de duminică până joi, pe canalul de YouTube Cristi Brancu și pe Facebook Cristian Brancu.


Ardiles din „Las Fierbinți” a lucrat la Evenimentul zilei. Mărturisiri cu Mihai Mărgineanu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre