Simona Ionescu / Redactor Șef

Teo Trandafir, „regină la brațul unui rege”. Cine e iubitul celebrei prezentatoare

Teo Trandafir, „regină la brațul unui rege”. Cine e iubitul celebrei prezentatoare
Cele două divorțuri cu care s-a confruntat până acum nu au dărâmat-o pe Teo Trandafir, care nu concepe să rămână singură.

Chiar dacă nu-i place să vorbească despre viața personală, Teo Trandafir e fericită și împlinită pentru că are lângă ea un bărbat care-i oferă ce-și dorește.

Teo Trandafir, „regină la brațul unui rege”. Cine e iubitul celebrei prezentatoare

Mereu discretă cu viața personală, vedeta Kanal D, Teo Trandafir a dat câteva detalii despre bărbatul care e acum în viața ei. Într-un interviu acordat recent, vedeta a povestit că nu suportă singurătatea, însă nu vrea să se afișeze cu iubitul ei. Dar, cel mai important e faptul că iubește și e iubită. În plus, nici bărbatul de lângă ea nu vrea să fie în lumina reflectoarelor…

„Nu aleg singurătatea”

„Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă. Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo.

Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege. Indiferent de situația socială, de ce pare a fi omul respectiv, atâta vreme cât eu îi simt noblețea, generozitatea și caracterul de fier, va fi lângă mine și voi fi lângă el și îl voi susține până la moarte”,  a declarat Teo Trandafir pentru Viva.

Nu ar accepta niciodată umilința în public

Deși Teo este o persoană extrem de tolerantă și răbdătoare, a mărturisit că s-ar despărți imediat de un bărbat care ar umili-o în public. În plus, nu îl iartă niciodată pe cel care a încercat să-i facă rău de față cu alții. Până atunci, Teo Trandafir, cea mai bine plătită vedetă de la Kanal D, își trăiește viața la intensitate maximă și susține că nu are nici un fel de regret nici în viața profesională, nici în cea personală.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre