La aproape cinci luni de la moartea subită a celebrului actor Matthew Perry, a devenit cunoscut conținutul testamentului său, pe care îl întocmise în 2009.
Perry a lăsat mai mult de un milion de dolari unui fond pe care l-a creat și pe care l-a numit după un personaj al lui Woody Allen
Executorii testamentari sunt Lisa Ferguson și fosta soție a actorului Mike Myers, Robin Ruzan, cu care Perry a lucrat la televiziune în 2010. Actorul nu a avut niciodată copii. Matthew Perry a lăsat mai mult de un milion de dolari unui fond pe care l-a creat și pe care l-a numit după un personaj al lui Woody Allen.
Se pare că în această avere au fost contabilizate toate elementele mobile și imobile ale proprietății sale. Brandul personal valora aproximativ 120 de milioane de dolari, dar ceea ce contează în cazurile de succesiune este valoarea reală a bunurilor la momentul decesului.
Cum a fost împărțită averea
O parte din averea lui Perry va reveni tatălui său John, mamei sale Suzanne Morrison, surorii sale vitrege Caitlin Morrison. Redevențele din aparițiile sale la televiziune și în filme vor fi încasate de părinții săi, la fel ca și redevențele din autobiografia sa.
Matthew s-a gândit și la fosta lui parteneră. Rachel Dunn va beneficia și ea de testament, chiar dacă ea și Matthew au fost împreună doar doi ani, din 2003 până în 2005. Redevențele din aparițiile sale la televiziune și în filme vor fi încasate de părinții săi, iar drepturile din autobiografia sa le revin tot lor.
Dacă există descendenți, aceștia nu au dreptul la niciunul dintre bunurile lăsate de Matthew
Un alt punct care a provocat surpriză în rețea este un paragraf în care este scris: Dacă există descendenți, aceștia nu au dreptul la niciunul dintre bunurile lăsate de Matthew. Perry nu a avut niciodată copii și toată lumea este surprinsă de acest fapt, care a fost pus la îndoială din când în când. Iar cel mai ciudat lucru, potrivit Daily Mail, este că, în cazul în care Perry a avut copii și nu a știut până la moartea sa, se pare că nu a vrut să le lase nicio proprietate.
Sursă foto: tiranapost.al
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook