Simona Ionescu / Redactor Șef

Testamentul lui Matthew Perry. Și-a prezis moartea și roagă lumea să țină cont de ultima lui dorință

Testamentul lui Matthew Perry. Și-a prezis moartea și roagă lumea să țină cont de ultima lui dorință
Mattew Perry a fost găsit mort la 54 de ani, sâmbătă, în cada cu hidromasaj din locuința sa din Los Angeles. Cum a vrut să fie amintit după ce va muri.

Matthew Perry a fost văzut ultima dată în vară, la turneul de tenis de la Paris. A mărturisit că i-ar plăcea „să fie amintit ca cineva care a trăit bine, a iubit bine” și „ a fost un căutător” care a căutat „să ajute oamenii”.

Ultima dată a fost văzut în public la Paris

Ultima ieșire în public a lui Matthew Perry a avut loc în vară, la Paris, cu mai puțin de cinci luni înainte de a muri. A fost fotografiat pe 9 iunie pe Stade Roland Garros unde a venit pentru a urmări Openul Franței. Actorul născut în Williamstown, Massachusetts, care era un fan înfocat al sportului, părea să se distreze în timp ce asista la o semifinală a turneului alături de un prieten.

În noiembrie 2022, Perry a vorbit public despre moștenirea sa și despre cum ar vrea să fie amintit când va muri. El a spus că „lucrul primordial” pentru care ar vrea să fie amintit este pasiunea sa de a-i ajuta pe alții.

„Mi-ar plăcea să fiu ținut minte ca cineva care a trăit bine, a iubit bine, a fost un căutător”

Cu mai puțin de un an înainte de moartea sa neașteptată, Perry, care l-a interpretat pe Chandler Bing în serialul de succes al NBC, a vorbit public despre moștenirea sa și despre cum ar vrea să fie amintit când va muri. „Mi-ar plăcea să fiu ținut minte ca cineva care a trăit bine, a iubit bine, a fost un căutător”, a spus Perry într-o apariție din 2022 noiembrie la podcastul „Q cu Tom Power”, la cinematograful Hot Docs Ted Rogers Cinema din Toronto.

„Asta vreau… când voi muri, nu vreau ca Friends să fie primul lucru care să fie menționat. Vreau ca acesta să fie primul lucru care să fie menționat, iar eu voi trăi tot restul vieții mele dovedind asta”, au fost cuvintele actorului.

Matthew Perry, ultima apariție. Sursă foto: Daily mail

„Nu m-am uitat la emisiune”

Perry, care s-a luptat cu abuzul de substanțe de-a lungul vieții, a spus că a dorit să-i ajute pe alții care se confruntau cu o situație similară. „Cel mai bun lucru despre mine, fără excepție, este că dacă un alcoolic sau un dependent de droguri vine la mine și mă întreabă: Mă ajuți? Pot să spun da și să urmăresc și să fac acest lucru”, a mărturisit actorul.

În cadrul podcastului, Perry a spus că i-a fost greu să se uite la episoadele trecute din „Friends”, deoarece a putut să traseze lupta sa împotriva dependenței prin apariția sa în program. „Nu m-am uitat la emisiune pentru că puteam să mă duc să beau… opiacee… să beau… cocaină’, a spus el. Ca și cum aș putea spune sezon după sezon după cum arătam”, s-a destăinuit atunci artistul.

„Acesta este probabil lucrul meu preferat despre mine”

Perry a declarat pentru People în octombrie 2022 că, în opinia sa, unele dintre cele mai mari atribute ale sale au fost „grija față de ceilalți, pentru că nu a renunțat niciodată”.  „Acesta este probabil lucrul meu preferat despre mine. Să fiu creativ, să văd, să învăț că, dacă nu te simți confortabil sau simți anxietate, una dintre modalitățile de a ieși din acea situație este să fii creativ”, a mai spus Matthew Perry.

„A fost întotdeauna cea mai amuzantă persoană din cameră”

Creatorii serialului Friends, Marta Kauffman și David Crane, precum și producătorul executiv al serialului, Kevin Bright, au publicat o declarație tulburătoare. „Vom prețui întotdeauna bucuria, lumina, inteligența orbitoare pe care a adus-o în fiecare moment – nu doar în munca sa, ci și în viață.

A fost întotdeauna cea mai amuzantă persoană din cameră. Mai mult decât atât, a fost cel mai dulce, cu o inimă generoasă și altruistă”. De asemenea, Warner Bross a emis o declarație după moartea lui Perry. „Suntem devastați de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry.

Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte indelebilă a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său comic a fost resimțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile atâtor oameni. Aceasta este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”, a fost declarația reprezentanților.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre