Simona Ionescu / Redactor Șef

Text șocant. Au curs întrebările: Bendeac a înnebunit? E plătit de Liviu Dragnea? Bendeac o vrea pe Irina?

Text șocant. Au curs întrebările: Bendeac a înnebunit? E plătit de Liviu Dragnea? Bendeac o vrea pe Irina?
Liviu Dragnea s-a apucat de scris. A transmis un mesaj românilor și o scrisoare deschisă lui Marcel. Marcel Ciolacu. Apoi a intrat în scenă Mihai Bendeac.

Joi și vineri, fostul președinte al PSD, a postat pe pagina sa de Facebook două texte pătrunzătoare, d-ale cu filon patriotic și tușe moralizatoare. Mai ales cel adresat lui Marcel Ciolacu.

În mesajul de joi, 4 noiembrie, Dragnea, liderul nou înființatului partid Alianța Pentru Patrie (APP), s-a adresat românilor, chemându-i să i se alăture și promițând că el și APP o să le facă viața mai frumoasă, va fi salvatorul României.

„Bună dimineața, patrioți! Țara noastră are nevoie urgentă de măsuri salvatoare și de un plan de redresare și reconstrucție. Am început să lucrăm la un program de guvernare și o strategie care valorifică resursele noastre, agricultura și producția locală, sprijinirea firmelor românești. Pregătim un set de măsuri care să permită oportunități și un trai decent fiecărui român, dar și reforme și investiții puternice în sănătate și educație. Vom salva România împreună, dragi români. Așa să ne ajute Dumnezeu!”.

Scrisoarea către Marcel Ciolacu e prea lungă ca să fie reprodusă și este și plictis maxim la lectură. Și apoi, nici Mihai Bendeac n-a mai avut o reacție la această epistolă, mulțumindu-se cu lovitura de trafic pe care a dat-o joi.

Oda lui Mihai Bendeac pentru Liviu Dragnea

Mesajul patriotic, postat joi de Liviu Dragnea, a fost citit și de Bendeac. Iar muza creației s-a insinuat în mintea comediantului, acesta scriindu-i „salvatorului României” un gen de odă comunistă. În fond, un pamflet reușit.

În timp ce majoritatea cititorilor s-a prins că e un text ironic, au fost mulți care fie l-au luat la rost pe autor, fie parcă se întrebau dacă Bendeac a înnebunit, dacă l-a plătit Dragnea sau dacă a pus ochii pe Irina. Una peste alta, s-au adunat 1.500 de comentarii savuroase, pe care și Bendeac și cititorii le-au devorat și s-au amuzat.

Iată oda „patriotului” Bendeac pentru „tovarășul” Liviu Dragnea!

„Dumneavoastră, domnule Dragnea, sunteți ultima noastră salvare. Cel mai bun și drept și cinstit Om politic pe care l-a avut România. Capul sus! Cei care v-au aruncat în temniță vor plăti! Suntem alături de dumneavoastră! Vă iubim și vă votăm!

Avem nevoie de un politician onest, bun român, care să pună la respect Europa și pe toți cei care vor să ne cotropească! Vrem să fim noi cu noi! Români între români! Să nu vină alții să ne dea nouă lecții de democrație!

Vă aplaud și am să vă fiu alături mereu. Și dumneavoastră si scumpei dumneavoastră iubite, prima femeie a țării, o tânără așa cum ar trebui să fie toate tinerele românce!

Votez Liviu Dragnea! Votez cinstea și dreptatea!

Spunem NU hoților! Spunem NU trădătorilor de țară!!! Spunem NU vaccinării!!!! Hai România!

Te iubesc, Liviu Dragnea!!!”, a scris Mihai Bendeac.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre