Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose, amintiri despre cel mai delicat moment al relației cu Anghel Damian

Theo Rose, amintiri despre cel mai delicat moment al relației cu Anghel Damian
Theo Rose și iubitul său Anghel Damian sunt acum părinții celui mai senzațional băiețel, Sasha. Artista și-a amintit cu drag de momentul în care a aflat că este însărcinată, după ce stilista ei s-a dovedit că are veleități de... vizionară.

Nu i-ar fi trecut niciodată prin cap lui Theo Rose că poate deveni mămică atât de repede, dar, presată fiind de stilista sa, în cele din urmă a acceptat să-și cumpere câteva teste de sarcină. Reacția tăticului Anghel Damian i-a rămas în suflet.

„Uite cum aveai tu talia, uite, se schimbă, te desfășori”

„Feti, ai un bebeluș acolo, nu se poate, taci din gură, ce ai? Am fost pe Insula Porcilor, și m-am enervat atât de mult… Mi-am făcut niște poze în costum de baie și ea spune: Uite, și la bazin ai altă formă.

Ce formă să am fată la bazin, ești nebună la cap? Am 40 de kilograme. Nu, ți s-a schimbat, eu te îmbrac de ani de zile, știu cum aveai tu talia. Uite, se schimbă, te desfășori. Începi să te extinzi. Gata, oprim să luăm teste de sarcină”, a povestit simpatica artistă.

„Îi încolțise o lacrimă în colțul ochiului”

@theo_rose.fp_

#theorose🌹 #theorose #fy #fyp #fyyyyyyyyyyyyyyyy

♬ sunet original – THeO_RoSe.fp

Când și-a dat seama câtă dreptate are stilista sa, Theo Rose nu a știut cum să reacționeze, iar reacția iubitului său nu o va uita niciodată. „Am luat, primul, trei secunde, două linii. Anghel a avut o reacție foarte frumoasă, dar a interiorizat-o, pentru că și-a dorit să fiu și eu ok cu asta.

L-am văzut, îi încolțise o lacrimă în colțul ochiului, m-am uitat la el. La mine era mai multă groază, pentru că în mine se întâmplă lucrurile. Aveam nevoie de puțin timp în care să mă gândesc cum sunt eu în legătură cu asta, cum mă simt.

M-am dus la fete afară, le-am pus, eram și cu sora mea în vacanța aia din Thailanda, le-am dat testele de sarcină. Sora mea a început să plângă, Lucy s-a bucurat”, a povestit vedeta.

„Îmi venea să plâng, mă durea stomacul, nu știam la ce să mă gândesc”

Pentru că nimic nu e întâmplător în viață, micuțul Sasha a venit pe lume chiar de ziua de naștere a stilistei artistei, Lucy Faur.

„Apropo, am născut chiar de ziua ei după ce m-a zăpăcit că sunt gravidă. Țin minte comandasem niște doamne să vină să ne facă masaj unde eram cazați. Nu mi-ar fi ars de nici un masaj, m-a frământat doamna aia, îmi venea să plâng, mă durea stomacul, nu știam la ce să mă gândesc prima dată.

A terminat masajul pentru mine, când m-am uitat în dreapta pe Anghel o doamnă îl rupea pe genunchi, îl trosnea din toate părțile.

Doamne, ce e asta? În raport cu ce trăiam, aveam imaginile astea… Ce caut la masaj? Ce caut aici? De ce doamna aia îl rupe pe ăsta pe genunchi?”, a mai spus Theo Rose într-un podcast. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri