Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose, primele declarații despre bebeluș. Vedeta e în culmea fericirii

Theo Rose, primele declarații despre bebeluș. Vedeta e în culmea fericirii
Cu câteva minute în urmă, Theo Rose a spus primele cuvinte despre bebelușul care abia a văzut lumina zilei.

Vedeta e în culmea fericirii și le-a promis prietenilor din online că le va povesti totul cu lux de amănunte.

Theo Rose a adus pe lume bebelușul mult dorit cu puțin timp în urmă. Vedeta a dat și primele declarații pe contul de socializare. „E aici. Îl țin în brațe, e superb. Mulțumesc tuturor pentru grijă. Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută”, au fost cuvintele lui Theo Rose, care i-au încântat pe fanii acesteia.

Care e marea frică a vedetei

După ce a anunțat că e însărcinată, cântăreața a spus și care vor fi momentele la care va fi cea mai atentă, atunci când micuțul va veni pe lume. „Eu sunt fericită. Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Eu sunt foarte fericită că o să am un copil. Eu sunt înnebunită după copii.

Theo Rose, cea mai frumoasă mămică

Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine. Mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu. Stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla. Să nu se împiedice. Să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face. Abia aștept chestia asta”, a spus artista.

Tatăl lui Theo Rose, în culmea fericirii

Primele declarații ale tatălui vedetei

La scurt timp după ce a devenit bunic, tatăl lui Theo Rose a dat și o primă declarație, mărturisind că nu mai are răbdare până când îl va vedea pe micuț. „A născut Theo Rose și sunt foarte fericit. Am văzut pe grupul nostru, al familiei. Eu sunt tare bucuros și cred că am avut cele mai mari emoții dintre toți. Azi, după-amiază, avem oră de vizită.

Abia aștept să-mi văd nepotul. Vom fi toată familia alături de ea. Copilul este perfect sănătos, are nota 10. Theo este și ea bine. Și ea, și Anghel sunt tare bucuroși”, a declarat Ioan Diaconu pentru Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre