Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose, primele imagini de la nunta secretă. Cât a plătit pentru rochia de mireasă. Foto

Theo Rose, primele imagini de la nunta secretă. Cât a plătit pentru rochia de mireasă. Foto
Theo Rose și-a văzut visul împlinit. A strălucit la cea mai frumoasă nuntă, înveșmântată într-o minunată rochie, de mână cu bărbatul visurilor sale.

Theo Rose și Anghel Damian și-au unit destinele așa cum și-au dorit, în secret, departe de ochii curioșilor. Artista a arătat splendid într-o rochie de mireasă care i-a venit ca turnată.

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret, cu trei săptămâni în urmă, având alături familia, nașii și părinții. Pentru „cea mai frumoasă nuntă”, așa cum a numit-o cântăreața, a fost nevoie și de o ținută diafană.

Pentru rochia de mireasă Theo a plătit 181 de dolari

Theo Rose a optat pentru o rochie crem deschis, cu mâneci evazate și mărgele, Assos Edition Ella (o puteți achiziționa de aici), pentru care a plătit 181,50 de dolari, dacă a prins-o la reducere. Costul rochiei este unul foarte bun dacă socotim nu doar croiul foarte frumos, dar și calitatea materialului. Artista a dat dovadă de cumpătare și istețime făcând această alegere.

La fel de chipeș a fost și mirele. Anghel Damian a ales să poarte un costum negru, o cămașă albă și o pereche de pantofi sport negri, cu talpă albă.

Buchetul lui Theo Rose a fost din floarea miresei, delicată la fel ca și mireasa. Emoția s-a citit pe fața celor doi îndrăgostiți, peste care, la ieșirea din biserică a „plouat” cu grâu. Artista a menționat că nunta ei a fost „cea mai frumoasă” la care a fost vreodată, „un grătar în familie”.

Luna de miere va fi în ianuarie

Theo Rose și Anghel Damian speră că luna de miere va fi în luna ianuarie, dar artista nu concepe să plece fără cea mai importantă ființă din viața ei: copilul.

„Acum a început să fie și mai atașat de mine. Nu e disperare, nu are nicio problemă să stea cu mama, sau cu bona, dar atunci când mă vede, e bucuria aia din ochii lui, ceva extraordinar.

El vrea cu mine să doarmă, nu cu altcineva, e o satisfacție pe care nu o pot explica. Știam că sunt în stare de această iubire maternă, atât de mare. Îmi doresc și mai mult și mai bine. Am și un copil minunat, e un copil bun”, a declarat vedeta pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri