Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose, probleme mari cu sarcina. Artista a ajuns la perfuzii

Theo Rose, probleme mari cu sarcina. Artista a ajuns la perfuzii
Sarcina îi face mari probleme lui Theo Rose. Artista s-a simți foarte rău și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Theo Rose e extrem de fericită că va deveni mămică, însă deocamdată situația nu e tocmai cea mai fericită pentru ea.

Theo Rose, probleme mari cu sarcina. Artista le-a povestit fanilor prin ce a trecut recent. Exclusiv

Cu puțin timp în urmă, Theo Rose le-a povestit fanilor prin ce trece de când e însărcinată. Vedeta spune că în ultima săptămână a mai rău ca niciodată și a avut nevoie de ajutorul medicilor care au pus-o pe perfuzii. Singura mare dorință a vedetei în acest moment este să poată să mănânce, pentru că și la acest lucru a rămas în urmă.

Carmen Harra nu o vede cu actualul iubit

Deși Theo Rose și iubitul ei par mai fericiți ca niciodată, clarvăzătoarea Carmen Harra, femeia care vede în viitor, nu a avut lucruri prea bune despre relația artistei. „Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși.

Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?

„Ei nu sunt suflete pereche”

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume.”, a spus Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre