Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose s-a pus bine cu soacra, iar iubitul se poartă cu ea ca și cum ar fi un bibelou. Iată ce spune despre mama lui Anghel Damian

Theo Rose s-a pus bine cu soacra, iar iubitul se poartă cu ea ca și cum ar fi un bibelou. Iată ce spune despre mama lui Anghel Damian
Chiar dacă mai are patru luni până naște, Theo Rose rămâne o persoană activă, căreia nu-i place să stea locului deloc.

Artista își vede de cântările care-i aduc bucurie în suflet și a început să se pregătesc încet, dar sigur, pentru momentul în care va deveni mămică.

Când a aflat că va deveni tătic, Anghel Damian a fost în culmea fericirii, iar bucuria a fost cu atât mai mare cu cât iubita lui, Theo Rose, va aduce pe lume un băiețel. Cei doi îndrăgostiți așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a moștenitorului, dar ca un bărbat adevărat, regizorul o susține necondiționat pe iubita sa și are mare grijă de ea.

„E grijuliu ca și cu un bibelou. Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să creeze confort, să trec cât mai ușor peste perioada aceasta”, a spus artista cu ceva timp în urmă.

Theo e în relații perfecte și  cu viitoarea soacră

În ceea ce o privește pe viitoarea soacră, cineasta Anca Damian, regizoare și producătoare, cântăreața spune că cele două au o relație extraordinară, iar aceasta a rugat-o să-i spună pe nume.

„Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu, are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare”, a afirmat vedeta.

Ce nume va purta micuțul

Pe de altă parte, Theo a decis că a venit momentul să le spună tuturor și ce nume va purta bebelușul mult așteptat. „Mai am patru luni, am trecut de jumătate, sunt ok. Nu am făcut nimic până în momentul ăsta, ne apucăm peste vreo lună (de camera copilului -n.r.). Vă zic numele, n-am secrete din astea. Sasha Ioan o să-l cheme”, a dezvăluit Theo, invitată în studioul PROFM.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre