Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose, vorbe grele către tatăl său: „L-am sunat și i-am zis: vezi tată că te dau naibii!”

Theo Rose, vorbe grele către tatăl său: „L-am sunat și i-am zis: vezi tată că te dau naibii!”
Toată lumea o știe pe Theo Rose că e directă în gesturi și slobodă la gură. Partenera de viață a regizorului Anghel Damian este însă o artistă desăvârșită cu multiple talente pe care și le arată pe scenă și în film. Zilele acestea vedeta  trece prin momente de maximă încărcătură, care au bulversat-o, drept pentru care anunță niște decizii radicale.

Theo Rose a anunțat că l-a abandonat pe tatăl său, nu se mai duce la el de ziua lui. Și că renunță inclusiv la terenul de la țară, moștenire din partea familiei. Este la mijloc o persoană importantă.

Fanii vedetei o vor putea asculta live la un Unforgetable Festival, eveniment care va avea loc între 13 și 15 septembrie, la Romexpo. Theo Rose va urca pe scenă în ultima zi a evenimentului, dacă va mai fi în stare, după cum mărturisește, având în vedere ce se va întâmpla înainte.

Ea are șansa să stea în aceeași încăpere și să socializeze cu celebra Jessie J, o artistă pe care Theo Rose pur și simplu o divinizează. I-ar da și pământul moștenire de la părinți, numai să o vadă fericită. Și s-ar angaja că îi face și menajul, numai ca să fie în preajma cunoscutei cântărețe și textiere britanice.

Theo Rose renunță la pământul familiei

„Am aflat acum câteva luni că vine Jessie J la Unforgetable Festival. Evident că am blocat data! Am zis că nu cântă nici câinii pe 15 septembrie! E ziua lui tata pe 15, l-am sunat și i-am zis: Vezi tată că te dau naibii, vine asta! O iubesc, gata, mor, leșin, cad jos, mă duc  neapărat să o văd! Mi-am luat și bilet. Am spus și prietenilor. Le-am luat și lor bilete. Și acum, oamenii din organizare știau că sunt fană din aia. Au văzut că am postat și afișul. Și au început să mă tatoneze”, povestește Theo Rose.

În concluzie, va avea șansa unei întâlniri (meet & greet) cu vedeta ei preferată. „De atunci visez într-una ce-i spun eu ei. A luat tata un teren lângă casa noastră, la tanti Marița, i-l dau! Îi zic: Vezi că ai  teren la mine la Izvoarele. E al tău, își fac casă. Când vrei să vii, cu băiatul, cu bărbatul; dacă vreo să fugi dintre ăia, vino în vacanță la Izvoarele. Te aștept. Îți dau mama și tata, îți tund iarba prin curte, îți dau mâncare bio, ce mănânci tu. M-am gândit la toate alea să i le spun”, mărturisește Theo Rose.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre