Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise, izolat pe un iaht de 32 de milioane de lire sterline. Bârfele au pornit deja

Tom Cruise, izolat pe un iaht de 32 de milioane de lire sterline. Bârfele au pornit deja
În ultima perioadă, Tom Cruise a petrecut tot mult timp în Marea Britanie. A fost văzut la mai multe evenimente prestigioase, inclusiv la arenele Wimbledon, Marele Premiu de la Silverstone și la finala Euro 2020 de pe Wembley.

Ziariștii englezi l-au avut tot timpul în vizor. Conform lor, Tom Cruise este acum în vacanță pe un incredibil iaht de 32 de milioane de lire sterline, despre care se crede că aparține patronului de la echipa de fotbal Chelsea, miliardarul Roman Abramovich. Au făcut niște conexiuni legate de apariția actorului, la un moment dat, pe luxoasa navă care poartă numele de Triple Seven.

Daily Mail scrie că iahtul Triple Seven poate fi închiriat pentru o taxă de 460.573 de lire sterline pe săptămână, și că ultima dată a fost scos la vânzare pentru suma de 38.000.000 de lire sterline.

Facilitățile de la bord includ o punte cu jacuazzi, o sală de gimnastică, o terasă la soare și o piscină. Barca are, de asemenea, capacitatea de a găzdui un tobogan gonflabil. Transportă, de asemenea, jet ski-uri, caiace și wakeboard-uri pentru ca oaspeții să se bucure de o adevărată aventură pe mare.

În interior sunt canapele albe, moi, fotolii din piele bej, în camere cu ferestre mari pentru a se vedea cât mai mult din mare.

Iahtul oferă confort pentru 10 persoane în cinci camere diferite, inclusiv o sufragerie imensă.

Tom și-a petrecut o mare parte din ultimul an în Marea Britanie filmând cea de-a șaptea tranșă a filmului Mission Impossible. A fost fotografiat filmând scene pline de acțiune în Yorkshire Moors, în ultimele luni. V-am prezentat și aici niște fotografii uluitoare cu cascadoriile făcute de actor.

Bârfele îl duc pe actor în zona de Covid

Luna trecută, filmarea la Mission: Impossible 7 a fost întreruptă din nou din cauza unui test pozitiv Covid.  A fost momentul de răgaz și pentru Tom Cruise de a participa la evenimente sportive, de a fi surprins alături de David Backham.

Dispariția lui din ultima săptămână a făcut ca ziariștii să speculeze că s-ar afla în croazieră pe iahtul lui Abramovici.

Misiunea Imposibilă a fost oprită. Ce se întâmplă

O sursă a declarat pentru The Sun: „Filmările la Mission Impossible 7 sunt din nou în așteptare din cauza coronavirusului. Și de data asta, cei care lucrează la producție au spus că ei cred că Tom ar putea fi cauza posibilă a amânării.

Tuturor celor de pe platourile de filmare li s-a spus că filmările au fost oprite din nou din cauza unui test pozitiv. Și de atunci, Tom n-a mai fost pe platou. Acum oamenii bârfesc că el ar fi putut intra în contact cu o persoană testată pozitiv. Și, chiar că ar putea fi el cel infectat. ”

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre