Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise, surprins în timpul unor cascadorii uimitoare. Direct de pe platourile de filmări „Misiune Imposiblă

Noua misiune a lui Tom Cruise: blockbuster-ul revine. Fanii seriei Misiune Imposibilă comentează un videoclip apărut recent pe Internet, direct de pe platourile de filmare.

Un filmuleț distribuit pe internet de fani arată una dintre cascadoriile îndrăznețe. Videoclipul a fost surprins de un spectator și arată un motociclist îndrăzneț sărind pe o rampă imensă.

Tom Cruise și cascadoriile sale

Pe motocicletă ar putea fi chiar Tom Cruise, care a devenit faimos prin faptul că își face propriile cascadorii. Celebrul actor a suferit și câteva accidente în timpul filmărilor, având și glezna ruptă.

Actorul în vârstă de 58 de ani îl joacă pe agentul special Ethan Hunt în misiunea „Stunt-tastic”: Franciza imposibilă. El a trebuit să obțină o autorizație specială de la Marina SUA pentru a interpreta câteva scene particulare în Top Gun: Maverick.

Tom Cruise iubește adrenalina

Acesta s-a aruncat recent dintr-un elicopter de la 10 000 de metri altitudine, peste zona rurală Oxfordshire. Actorul a spus că se bucură de riscurile la care se expune și de adrenalina care vine o dată cu realizarea propriilor cascadorii.

Fanul potrivit, la momentul potrivit

Un fan al seriei cu Tom Cruise a stat ca spectator la realizarea unei cascadorii pe platourile de filmare și a surprins un moment inedit, pe care l-a publicat ulterior pe rețelele de socializare.

Videoclipul i-a lăsat pe fani cu gurile căscate și a iscat agitație în secțiunea de comentarii. Oamenii spun că motociclistul din filmuleț este cel mai probabil nimeni altul decât Tom Cruise, deoarece actorul își realizează singur cascadoriile. Acesta este înconjurat de două drone care filmează momentul îndrăzneț. Curajosul zboară de pe o rampă în aer și se detașează de motocicleta care se prăbușește spre pământ. Actorul este apoi scos la suprafață cu ajutorul unui cablu, dintr-o groapă plină de perne.

Echipa care se ocupă de realizarea filmului a montat semafoare temporare în apropierea zonei de filmare pentru a ține șoferii pe loc pentru realizarea cascadoriilor.

„Înainte de momentul uimitor, parcă nu se întâmpla nimic, era o tăcere completă. Atunci am auzit că motocicleta pornește și adrenalina a început să pompeze, o simțeam chiar și eu. Am fost atât de aproape de ei încât i-am auzit spunând: Trei, doi, unu, acțiune. Mereu mi-am dorit să particip la un moment de genul acesta”, spune cel care a realizat filmulețul devenit viral.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre