Simona Ionescu / Redactor Șef

Toni Grecu, primele declarații după ce a scăpat de COVID-19

Toni Grecu, primele declarații după ce a scăpat de COVID-19
Toni Grecu a scăpat de COVID19 și fost externat. Simpaticul actor era internat la ”Matei Balș”, când s-a produs incendiul din 29 ianuarie. Ce spune după această experiență.

Toni Grecu (61 de ani) a scăpat de COVID19 și fost externat. A fost internat trei săptămâni, în trei spitale.

Toni Grecu, primele declarații după ce a scăpat de COVID-19

Toni Grecu, membru fondator al grupul ”Divertis”, a ajuns la spital pe 21 ianuarie, după patru zile cu simptome de COVID-19.

”Nu ştiu dacă am să scriu vreodată vreun scheci despre perioada asta de viaţă sau despre COVID-19. Dar, dacă am s-o fac, voi încerca să nu uit nimic din toate cele trăite!”, a spus Toni Grecu, pentru playtech.ro.

Actorul susţine că acum este “în regulă”, dar nu a dorit să ofere amănunte. “Vreau să mulţumesc corpului medical din toate cele trei spitale prin care am trecut. Am fost impecabil tratat”, a mai spus actorul.

„Nu a fost nici un moment o formă uşoară a bolii, dar nici una foarte severă, care să fi necesitat internarea la ATI.

După atâta timp petrecut în spital, pot spune cu mâna pe inimă că am avut de-a face cu cea mai mare dramă pe care am trăit-o vreodată”, a declarat actorul, pentru playtech.ro.

Toni Grecu  era la „Matei Balș” când a fost incendiu

Actorul se afla la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” pe 29 ianuarie, atunci când un incendiu puternic a devastat spitalul. Ulterior a fost transferat la un alt spital din Capitală unde a primit îngrijirile medicale necesare.

„Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit”, a povestit actorul.


Toni Grecu a ajuns în stare critică la terapie Intensivă

Ioan Gyuri Pascu a știut de mic că va fi un artist iubit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre