Toni Grecu a ajuns în stare critică la terapie Intensivă

Toni Grecu a ajuns în stare critică la terapie Intensivă
Toni Grecu a ajuns în stare critică la terapie Intensivă. Actorul trece prin momente extrem de dificile după ce a fost diagnosticat pozitiv la noul coronavirus.

Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului umoristic Divertis, a ajuns în stare critică la Terapie Intensivă. Actorul este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș” din Capitală, iar starea sa de sănătate este îngrijorătoare, au informat surse medicale citate de Gândul.ro.

El a ajuns la spital la patru zile după manifestarea primelor simptome ale COVID-19. „A fost internat în stare gravă”, arată sursele citate.

Nu cu mult timp în urmă, întrebat cum i-a schimbat viața pandemia de coronavirus, Toni Grecu mărturisea că era mult mai frumos înainte. Cu străzile pline de viață, cu oameni care aveau mobilitate și care se puteau bucura de fiecare zi.

„Plec de acasă din reflex”

Pandemia l-a lăsat fără obiectul muncii.  Ca și mulți alți actori, Toni Grecu nu era angajat la o instituție. El a mărturisit că obișnuiește să plece de acasă „din reflex”. „Referitor la telemuncă. Eu plec in fiecare dimineaţa de acasă din reflex. Mă duc in parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri.

Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma si îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara. Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, spunea Toni Grecu, la începutul acestui an, la TVR 1, în emisiunea Cu capu-n nori, când a povestit și despre ultima emisiune Divertis din anul care a trecut.

Premiu pentru spectacol umoristic

Actorul Toni Grecu a fost recompensat, în 2010, cu Premiul UNITER pentru spectacol de divertisment – „pentru contribuția Domniei Sale la istoria vie a umorului românesc”. Divertis exista încă înainte de Revoluție.

În anii ’80, Toni Grecu a susținut, alături de trupa Divertis, mai multe turnee prin țară – în cadrul Cenaclului Flacăra. Grupul umoristic a debutat în martie 1990, la Televiziunea Română. Din 1999, trupa a ajuns la Pro TV, apoi la Antena 1, Toni Grecu fiind prezentator și scenarist.

Sursa foto: Facebook

Andreea Bălan este de 3 ori femeie. Detaliul neștiut din casa cântăreței

Recomandarile noastre