O cercetare privind „dotările” bărbaților la nivel mondial confirmă ceea ce cultura populară afirmă de mult. Primii trei clasați sunt, în ordine descrescătoare, bărbații din Ecuador, Camerun și Bolivia. Urmașii lui Adam din America latină, ca și africanii, sunt cel mai bine cotați. Studiul, care poate fi citi în detaliu aici, a analizat date din 86 de țări și a clasificat bărbații de la cel mai mare… la cel mai mic.
Cât de departe se situează conaționalii noștri
Românii apar abia către coada clasamentului, cu o lungime medie de 12,73 cm, ceea ce îi situează pe locul 73. Dar, nu e chiar un motiv de depresie. Până la urmă, americanii au raportat o dimensiune medie de numai 13,58 cm, ceea ce i-a clasat cu șapte poziții înaintea băieților din Marea Britanie, cu o medie de 13,13 cm, pe locul 66.
Bărbații din Ecuador a revendicat primul loc al clasamentului, ca fiind cei mai bine dotați, cu o medie de 17,61 cm, ceea ce reprezintă mai mult de 10% din înălțimea medie a acestora. Țara africană Camerun s-a clasat pe locul al doilea, cu o medie de 16,67 cm, urmată de Bolivia, din America de Sud, cu 16,51 cm. Sudanul și Haiti, țară din Caraibe, au completat top cinci, cu 16,47 cm și, respectiv, 16,01 cm.
Studiu realizat în 86 de țări
Farmacistul Navin Khosla, care a analizat studiul, a declarat că dimensiunea are adesea un impact masiv asupra stimei de sine și a încrederii în propriile forțe. „Indiferent dacă oamenii sunt preocupați de mărime sau de formă, sau de orice alt aspect, majoritatea dintre noi ne-am întrebat la un moment dat dacă dotarea noastră este suficient de mare”, a spus el.
Studiul a constatat că bărbații din Cambodgia au cele mai mici penisuri, de doar 10,04 cm, în urma celor din Taiwan, cu 10,78 cm, și a celor din Filipine cu 10,85 cm. Totuși, scrie Daily Mail, bărbații nu ar trebui să fie descurajați dacă nu se ridică la înălțimea cifrelor, deoarece studiul s-a bazat pe date auto-raportate pentru a determina dimensiunea medie a penisului unei națiuni – lăsând posibilitatea ca respondenții să fi fost, poate, mai generoși cu măsurătorile lor.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook