Simona Ionescu / Redactor Șef

Topul celor mai bine plătite modele în 2020. Kate Moss a fost învinsă

Topul celor mai bine plătite modele în 2020. Kate Moss a fost învinsă
Anul care a trecut a lăsat găuri considerabile în portofelele vedetelor internaționale, din cauza pandemiei care a blocat oamenii în case și a făcut marile evenimente de modă să fie anulate. Însă, în ciuda celor anterioare, câteva celebrități au încheiat 2020 cu mulți bani în conturi.

Publicația The Sun a relevat topul celor mai bine plătite modele britanice din anul 2020. Clasamentul este cel puțin surprinzător, căci vedete precum Naomi Campbell sau Kate Moss au ratat locul 1. Astfel, pe locul 1 s-a clasat nimeni alta decât Cara Delevigne, în vârstă de 28 de ani. 

Cara s-a îmbogățit anul trecut cu 15,7 milioane de lire sterline, depășind-o astfel pe celebra Kate Moss, care și-a mărit contul cu suma de 9 milioane de lire sterline. Pe locurile 3 și 4 s-au clasat Rosie Huntington-Whiteley, cu 8 milioane de lire sterline și veterana Naomi Campbell, care s-a îmbogățit cu 5 milioane de lire sterline. 

Ce impozite a plătit în total Cara Delevigne 

Sursa foto: Facebook

Deși deține o avere de aproximativ 30 de milioane de lire sterline, Delevigne nu a fost scutită de plata impozitului pe profit, astfel că 2,5 milioane de lire s-au dus în conturile statului. Pe lângă modeling și afaceri, Cara a fost și solicitată pe parte cinematografică, a scris un roman și a lansat două albume muzicale. Vedeta a mai conceput haine pentru Burberry și DKNY și a jucat în reclame TV pentru mărci, printre care Jimmy Choo, Rimmel și mașinile VW, încasând adesea sume de șapte cifre pentru fiecare.

Un calcul simplu a arătat că tânăra câștigă în jur de 43.000 de lire pe zi, o sumă deloc de neglijat. Însă cu toate acestea, într-un interviu de anul trecut, modelul declara că banii nu sunt totul pentru ea și că nu o fac fericită: “Banii nu sunt totul. Ajungi în punctul în care te gândești că ai câștigat bani, dar ești atât de profund nefericită și singură ”.

Kim Kardashian a început anul cu o explozie de 200 de milioane de dolari. Cum s-a îmbogățit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre