Simona Ionescu / Redactor Șef

Toți o plâng pe „doamna muzicii lăutărești”. A murit Gabi Luncă

Toți o plâng pe „doamna muzicii lăutărești”. A murit Gabi Luncă
Tragediile pe scena muzicii lăutărești se țin lanț, artiști de aur se duc unul după altul, răspuși de aceeași boală. E doliu și curg lacrimi în valuri.

Toți o plâng pe „doamna muzicii lăutărești”. Gabi Luncă s-s stins la câteva zile distanță de alte vedete ale scenei, Nelu Ploieșteanu, Cornelia Catanga. Colegii de breaslă sunt în stare de șoc, plâng și nu se mai pot opri.

„Lumea artistică din România a mai pierdut încă o stea. Marea interpreta de muzicaă lăutarească Gabi Luncă, ne-a părăsit în această seară! Dumnezeu sa o odihnească în pace!”, a scris Saveta Bogdan.

Toți o plâng pe „doamna muzicii lăutărești”

Elena Merișoreanu este în stare de șoc după aflarea veștii. „Nu pot să cred Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu și acum doamna Gabi. Câte inimi au bucurat oamenii aceștia, să aibă așa o moarte! Doar cei care nu cred, care țin măștile pe jos, poate că ar trebui să meargă o zi în spital să vadă cum stau oamenii ăia (n.r medicii) îmbrăcați și nu beau apă și nu merg la toaletă. Soțul meu a ieșit din spital și a zis că este îngrozitor pentru oamenii aceea care ne îngrijesc. I-a luat Dumnezeu așa de repede.

Toți o plâng pe „doamna muzicii lăutărești”

Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace, să le facă drumul liniștit spre cer, că au făcut numai bine, au bucurat atâtea suflete pe pământul ăsta. Muzica lăutărească a stat pe mâine acestor oamenii în gâtul lor, în sufletele lor curate și dragi. Doamna Gabi era o persoană deosebită”, a spus Elena Merişoreanu, la Antena 3.

Mesajul emoționant al lui Fuego

În așteptarea emisiunii de azi, Fuego a avut un mesaj emoționant despre marile pierderi din lumea scenei la care am asistat, neputincioși, zilele acestea. „Ni se duc artiștii, oamenii dragi și ne afundăm în deznădejde. (…) Știu că pare că bat ca o moară stricată din gură despre ideea aceasta de a îmbrățișa viața cu ambele mâini.

Dar când văd cum mor oameni în jur, pe care n-am apucat să-i ascult suficient sau să le spun că îi iubesc, când văd că timpul trece și parcă n-am făcut suficiente, mi se pare că atât eu, cât și voi, trebuie să ne trezim și să ne pese de toate mizilicurile astea pe care nu le luăm în seamă.

Da, e foarte importantă sănătatea, traiul, banii, cariera, casa, copiii, familia, absolut tot, dar important e și sufletul, fericirea, prietenii, lucruri noi învățate, lecțiile pentru cândva, sufletul pus la păstrare și lăsat să se coacă pe deplin, ca să-i fie bine și lui și ție, exact așa cum scrie la carte!

Sufletul nu e un bun de dus la amanet, nu e chiar o cârpă pe care să o bagi la spălat și care să poată ulterior căpăta orice formă. Nu, sufletul e cel mai de preț dar și el are nevoie acum, mai mult ca niciodată, de noi, de simplitate, de ascultare și de voința de-al lăsa la copt, pe vatră, cu vise și liniște!”

Sursa foto: Instagram

Savarinele, bijuteriile prăjiturilor, au fost inventate de bunicile poloneze

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre