Simona Ionescu / Redactor Șef

Tragedie. Cristiano Ronaldo e în doliu. Fiul sportivului a decedat

Tragedie. Cristiano Ronaldo e în doliu. Fiul sportivului a decedat
Celebrul fotbalist și soția sa, Georgina, trec prin cel mai greu moment al vieții. Lacrimile nu se mai opresc.

Familia lui Ronaldo trece printr-o dramă greu de descris în cuvinte. Sunt cele mai grele momente pentru sportiv și soția sa.

Ronaldo și Georgina sunt în doliu. Sportivul a făcut anunțul tragic

Nimic nu se poate compara cu durerea pe care o simte un părinte atunci când își pierde copilul. Acum, Cristiano Ronaldo și Georgina trec prin această mare nenorocire la care nu s-a așteptat nimeni. Cei doi urmau să fie părinți de gemeni dar, din nefericire, băiatul lor a trecut la cele veșnice imediat după naștere. Îngrozitoarea veste a fost dată chiar de sportiv pe rețelele de socializare.

„Băiețelul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi întotdeauna”

„Cu cea mai profundă tristețe suntem nevoiți să anunțăm moartea băiețelului nostru nou-născut. Este cea mai mare durere pe care oricare părinte o poate simți. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu puțină speranță și fericire. Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru profesionalismul, îngrijirea și sprijinul acordat.

Întreaga familie este devastată, ca urmare a acestei pierderi și, cu amabilitate, cerem intimitate în acest moment dificil. Băiețelul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi întotdeauna”, a fost mesajul fotbalistului. Fanii și prietenii acestuia sunt alături de el în aceste clipe dureroase și speră ca vedeta să-și revină cât mai repede din suferință.

Fetița este bine

În toată această poveste tristă există și un motiv de fericire, faptul că fetița care a venit pe lume este sănătoasă. Ronaldo a anunțat nașterea prințesei sale, amintind că familia s-a mărit cu un membru, dar în acest moment nu se poate bucura pe deplin din cauza nenorocirii prin care trece. Cristiano Ronaldo are cinci copii.

E vorba de gemenii Eva Maria și Mateo, despre care sursele susțin că ar fi fost concepuți cu ajutorul unei mame surogat. De asemenea, mai există fiul lui cel mare, Cristiano Jr., dar nu se cunoaște numele celei care l-a adus pe lume și Alana Martina, fetița pe care o are împreună cu Georgina.

Sursă foto: click, eurosport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre