Simona Ionescu / Redactor Șef

Tragedie incredibilă în familia lui Culiță Sterp. S-a împușcat în cap cu arma de vânătoare

Tragedie incredibilă în familia lui Culiță Sterp. S-a împușcat în cap cu arma de vânătoare
Culiță Sterp și familia lui trec prin cel moment al vieții, după ce vărul cântărețului a făcut un gest șocant.

În vârstă de 30 de ani, Ionică s-a despărțit de iubita lui dar n-a suportat această durere și și-a pus capăt zilelor, lăsând în urmă o familie care nu-și va reveni niciodată din șoc.

Nenorocirea s-a produs miercuri dimineață, iar familia acestuia este în stare de șoc. Tragedia s-a produs în localitatea Sânaindrei din Timiș, în jurul orei 10.00, când mama acestuia a auzit o împușcătură. Când a intrat în dormitor, și-a văzut băiatul prăbușit la pământ.

„E urât și greu și atât”

A fost chemată imediat ambulanța dar, din nefericire, medicii nu au putut să mai facă nimic. Apropiații spun că gestul făcut a fost din dragoste, Ionică neputând să suporte despărțirea de iubita lui. “E urât și greu și atât. Nu a pomenit niciodată despre așa ceva. (…) Din dragoste. Cum a fost și cum s-a întâmplat eu nu știu să vă spun”, au declarat apropiații bărbatului pentru Kanal D.

Vărul lui Culiță Sterp și-a pus capăt zilelor din cauza iubirii pierdute

Ionică a lăsat un mesaj de adio pe rețelele de socializare

Sursele din anchetă susțin că vărul lui Culiță Sterp a iubit-o enorm pe femeia de care s-a despărțit și i-a lăsat și un mesaj de adio pe o rețea de socializare. “La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, județul Timiș.

S-a împușcat în cap cu arma de vânătoare

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare deținută legal. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre