Simona Ionescu / Redactor Șef

Tragedie la circ. A murit azi-noapte, brusc, deși toți spuneau că era bine

Tragedie la circ. A murit azi-noapte, brusc, deși toți spuneau că era bine
Tragedie la circ. Acrobatul a fost găsit, pe 5 februarie, “zăcând într-o baltă de sânge”, după un accident. Toată lumea spunea că se recuperează, dar marți, 23 martie, a murit brusc.

O greșeală care i-a fost fatală. Acrobatul a căzut de la 9 metri înălțime și a fost găsit într-o baltă de sânge. Toți au mizat pe faptul că era atlet, tânăr și că se va recupera. Doar medicii îi dădeau puține șanse. Iată că au avut dreptate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Tragedie la circ. A murit azi-noapte, brusc

Alex Erlich (26 de ani), acrobatul care a căzut de pe Roata Morţii, la Circul Metropolitan, a murit în această dimineață, 23 martie, anunțat fostul manager al Circului Metropolitan București, Anca Florea.

”Unii oameni ard ca o flacără și trec așa,luminoși, în mare viteză, prin viața noastră. RIP!”, a scris Anca Florea pe Facebook.

Accidentul s-a petrecut pe 5 februarie. Un antrenament de rutină s-a încheiat dramatic. De la nouă metri înălţime, urcat pe aşa-numita Roată a Morţii, acrobatul Alex Elrich se dezechilibrează şi se prăbuşeşte. Sub privirile partenerei de viaţă şi de scenă, dar şi ale băieţelului lor.

”A fost o luptă între viaţa de dincolo şi viaţa de acum. Prietena mea ţipa la mine să îmi revin, să respir. Atunci, foarte vag am auzit-o. M-am chinuit foarte tare să respir, spunea Alex Erlich când și-a revenit miraculos.

Îngerul păzitor al acrobatului a fost iubita lui, Mioara, care i-a acordat primul ajutor. Şi ea, tot artistă de circ.

Mioara Igna, acrobată, soția lui Alex, a declarat atunci că medicul de la salvare i-a spus că sunt şanse minime ca Alex să mai trăiască. ”I-am spus nu, nu este adevărat. O să trăiască! Oamenii ca Alex niciodată nu abandonează!”

Alex Erlich (26 de ani), acrobatul care a căzut de pe Roata Morţii, la Circul Metropolitan, pe 5 februarie
Alex Elich a lucrat toată viața la circ

Și soția lui Alex Erlich a fost în comă

Și soția lui a fost în comă, acum 21 de ani, după ce a căzut de pe Roata Morții. Femeia a trecut exact prin aceeaşi experienţă. În urmă cu 21 de ani, în timpul unui spectacol din Brazilia, tot pe Roata Morţii, sistemul de siguranţă a cedat.

Mioara Igna, acrobată, soția lui Alex, a fost îngerul lui păzitor

Alex şi Mioara s-au întâlnit, pentru prima dată, în urmă cu şapte ani, la circ. Cinci ani mai târziu, au devenit un cuplu. Au nenumărate medalii şi performanţe la cel mai înalt nivel.


Horoscop Minerva – 23 martie. Scorpionii, o zi bună pentru afaceri imobiliare

Primul centru de vaccinare non-stop a fost deschis. Ce se întâmplă și cine poate veni aici

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre