Simona Ionescu / Redactor Șef

Trei mari VIP-uri autohtone au fost implicate într-un accident rutier. Primele declarații: „Trebuia călcat în picioare…”

Trei mari VIP-uri autohtone au fost implicate într-un accident rutier. Primele declarații: „Trebuia călcat în picioare…”
Trei dintre vedetele cele mai cunoscute din România au avut parte de un moment greu, după ce au făcut accident de mașină.

Vina nu i-a aparținut niciuna dintre cei trei, deși o vedetă se află la volan, ci a șoferului care a intrat în ei.

Trei mari vedete au fost implicate într-un accident rutier. Iată primele declarații. „Trebuia călcat în picioare…”

În timp ce se întorceau de la filmările emisiunii lui nea Marin, Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu au fost implicați într-un accident rutier. Cel care conducea mașina era Cătălin Cazacu. Potrivit primelor declarații pe care Romică le-a dat pentru Fanatik, vinovat a fost celălalt șofer.

„Am făcut accident întorcându-ne de la Nea Marin cu Paula și cu Romică Țociu în mașină”, a spus Cătălin Cazacu, la Antena Stars. La rândul său, Țociu a spus cum s-a întâmplat toată nenorocirea: „A intrat unul în spatele nostru. Neatent, vorbea la telefon și, când să depășim, a intrat în noi. Nu a avut nimeni nimic, am avut noroc că am avut toți centuri. Ăla și-a recunoscut vina și după aia am plecat către casă”.

S-au îndoit ușile de la spate

Cei trei au avut mare noroc pentru că iubitul Ramonei Olaru are o mașină mare și foarte bună dar și așa, ușile din spate au fost îndoite.  „A intrat în spate, iar Cazacu are mașină din aia mare, are Van din ăla, Mercedes. I-a îndoit doar ușile din spate, a intrat ceva.

Vorbea la telefon, pentru că l-am depășit, pentru că mergea haotic, și, când ne-am uitat toți, dădea mesaje prin telefon sau vorbea. Același lucru l-a făcut și când ne-am prins din urmă. (…) Nu a fost nimic fenomenal, a fost o sperietură. A trecut repede. E o fire foarte mișto, s-a încărcat repede, nu s-a enervat. Bine, ăla ar fi trebuit călcat în picioare, că poate era un copil.

Romică Țociu a deschis șampania luni dimineață

Ferească Dumnezeu! Să vorbești și să dai mesaje pe telefon în timp ce mergi cu mașina e un act de inconștiență”, a mai spus Țociu. Dacă Paula și Romică s-au speriat, Cătălin Cazacu a fost singurul care a reușit să țină situația sub control.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre